Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с прозорец на wj 3.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с прозорец на wj 3.1

Прецака ми се прозореца , най вероятно нещо по механиката .Моля някой ако знае читав майстор в Варна да пише,че днес обиколих няколко сервиза и всички ми казаха че не се занимават с такива неща
    Jeep Гранд Чероки 3.1

От: Проблем с прозорец на wj 3.1

Някой да има снимка на механизма как изглежда здрав,че явно ще си го отварям сам.
    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Снимка нямам.
      Представлява една шина по която се движи повдигача на прозореца.
      От прозореца стърчат две пластмасови "уйчета" с които е хванат към повдигача. За да не изпада, главичките им са щипнати с по една метална щипка.
      От повдигача нагоре и надолу има въже което минава през две също пластмасови ролки в долния и горния край на шината, и се навива/развива от мотора.
      Шината се крепи към вратата с (не помня) три или четири болтчета.
      Мотора е отделно от страни на шината, крепи се с три винта (рапидки). На него има двоен барабан, от едната страна се навива въжето, от другата се развива.
      Най-често се чупи захвата на въжето към повдигача, ролките, или въжето се оплита вътре в барабана,....но съм виждал и скъсани въжета от неупитреба и яко ръжда.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

http://www.mikrondocev.com/kontakt.htm Питай тук. Аз лично от Софийския сервиз съм доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
          Някой да има снимка на механизма как изглежда здрав,че явно ще си го отварям сам.
          Имам го някъде,ако го намеря ще ти кача снимка.
          Най често им се пука пластмасата на ограничитела,и ако си си играл много с него се замазват каналите на пластмасовата ролка в моторчето-тогава пълен ремонт.
          А ако не си го тормозил след като се е развалило,може да минеш на ремонт по нашенски-с тел.
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Благодаря за линка ,но вече сервиза не е там и ще трябва да го издирвам .
            Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Виж снимките, дано ти помогнат,ама надали!

JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Намери си сервиза. Това според мен е единственото, логично и лесно решение.
                Две коли съм "водил" там на доктор, в софийския (то пък какъв е тоз мой късмет с "падащите" прозорци, не зная), и съм адски доволен.
                Много бързо и много компетентно. Това е моята констатация. На първия автомобил, марка ....., след много лутане, най-накрая ги откривам.
                Отивам с подпрян с трупче прозорец :-) във оторизиран официален "бял" сервиз. Те тогава хората от Микрон нямаха ни сайт, ни нищо...
                Сега, вече с Jeep-a, както се "свлече" стъклото, така вече пътувах за Княжево. Отне им около 30мин. и по-живо, по-здраво си тръгнах весел, весел. :-)
                Така че, дилемата е безсмислена според мен... Има телефони, като търси човек, намира
                Успех!
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Благодаря за снимките проблема е решен днес в сервиз и като наблюдавах сглобяването ,наистина не е за мен работа
                  Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X