Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с разпределитената кутия 2.7CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с разпределитената кутия 2.7CRD

На дигниоза излиза грешка P240D CAN-сигнал от разпределителната кутия не достоверен-според вас проблема във някои датчик лие,понеже маслото на скоростите и вигател+ филтри и гарнитури са на 600 км от смяна? Предварително ви благодаря за съветите и информацията.

От: Проблем с разпределитената кутия 2.7CRD

Кери и в другата си тема пишеш изключително неграмотно. Тук към неграмотните постове нямаме положително отношение, освен ако не си чужденц. Сподели какъв си моля.......
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Силата не ми е в писането-Дядо Владо а на теб спецялно ти се обадих по телефона, ти ми препоръча човек от Пловив за решението на моя проблем.Тогава не си личеше да си негатимно настроен.Благоаря за забележката,но едвали ще мога да я коригирам. А забравих да ти пиша че, съм БЪЛГАРИН.

Коментар

Я виж сега колко е по-добре.....За грешката, първоначално огледай добре всички кабелни снопове
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря.Аз много не гледам какво съм написал и клавиатурата като ми погоди някой номер и се получава това което съм написал. Но във всеки случаи ти благодара за, урока по правопис и съвета за,проблема със возилото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X