Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за Чероки в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз за Чероки в София

Здравейте колеги,
    Пак да ви обезпокоя...Капарираха ми Ферозката и с голямо нежелание се разделям с нея.Решил съм следващото да е Гранд или малко Чероки с дизелов мотор.
    Тъй като има много "подводни камъни" при тези мотори задължително преди покупката съм решил да мина в стабилен сервиз за да направят обстоен преглед на: ДВИГАТЕЛЯ, ТУРБОКОМПРЕСОРА, ТРАНСМИСИЯТА и ХОДОВАТА ЧАСТ, но не зная къде в София могат да извършат тези неща.Тук може би трябва да изключа официалния дистрибутор защото цените им са нереално завишени.
    Ще се радвам на няколко жокера от Вас...
    Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

От: Сервиз за Чероки в София

От дизелите бягай с 200 и на включено 4х4 да не се хлъзнеш.....въпроси по телефона
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Днес в Чероки сервиза бяха 6 черока Черок 4,0 или Гранд 5,2, може и 5,9 Събота идвай да те водим в меката на Чероците да си полафиш с Дедо Владо и Димата за тея кокошарници

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
        .... тея кокошарници
        Като каза кокошки......Те я на "Мътещата квачка" Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07-03-12_1830.jpg
Прегледи:1
Размер:49.5 КБ
ID:5354319първо отпред(свила се до "ЦеСеКа-то" нащръкнЯл от идващата пролет)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07-03-12_1831.jpg
Размер:49.1 КБ
ID:5354318после отзад, все от племито Чероци.....ама на "квачката" майка и` ако разберЕ кви` пари трябват за да "нащръкне", баща и го чака много бой, сриганьие и б@ньие....

Друга тема за разговор е, че когато отпред имаш нов здрав и твърд к...ардан съ бухаш Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07-03-12_1826.jpg
Размер:64.5 КБ
ID:5354321у ряката с кефф и изФърчаш ка`т светкавецНатиснете снимката за да я уголемите

Име:07-03-12_1827.jpg
Размер:50.0 КБ
ID:5354320....новите кални гуми и лифта също спомагат малко
        Последно редактирано от дядо владо; 08-03-12, 22:18.

Коментар

Дядо Владо, благодарско за рекламата. Имам възражения относно грубата манипулация във вреда на моя Гранд. Може и да е приклекнал, за да се подготви за скок... Не го сравнявайте с лифт, моля. А боя и сриганьето се започна, но разчита на теб и на Димата, нещата да не загрубеят.
          На Жоро JEEP-а е супер. Поздравления!!!

Коментар

Първоначално публикуван от jeepoveze Преглед на мнение
            Имам възражения относно грубата манипулация във вреда на моя Гранд...... разчитам на теб и на Димата, нещата да не загрубеят.
            Както тук е добре известно, деди е "шапкар" (офицер) от преди 10 ноември, а от такива като него само интриги и инсинуации.....що се издаде за "Мътещата квачка" бях и покрил номера, сега всички разбраха че има нов член с "Гранд", пък барбекюто отдавна не е палено,......
            П.П. По темата, днеска разглобих газовия клапан, и се оказа че сигурно не е чистен от две петилетки (оттам бедната смес, кихането и невървенето на газ)....обаче му падна акумулатора и тестове за палене и вървене - утре....което не отменя смяната на изпарителя, но може малко да се отложи

Коментар

Голямо БЛАГОДАРСКО, Дядо Владо! Джипката се е променила и сега е друга кола. Дето се вика-златни ръце имаш. И ти и Димата. Прибрах се благополучно. Надявам се, ако нещо ще се прави да си влезе в "прозводствен график" и те така... един лек положителен feedback и от мен. Живи и здрави и спорна работа желая!

Коментар

Снимайте "тунинга" на моя звер отдолу че май чак сряда ще си го видя. Обещахте на Лилето вратата да оправите да не се излиза през прозореца

Коментар

Трябва да измислим удължаване на колана на Черока И да знаете ако сте над 150 кила Чероки не е за вас

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    Снимайте "тунинга" на моя звер отдолу че май чак сряда ще си го видя. Обещахте на Лилето вратата да оправите да не се излиза през прозореца
                    ЕтоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:16-03-12_1414.jpg
Размер:48.4 КБ
ID:5355900, удължение на носача (в мм) след някъде правен сЮрмашки лифт, за да се оправи ъгъла на диференциала, прав ауспух от "Вито СВ"Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16-03-12_1415.jpg
Размер:36.9 КБ
ID:5355901.....и вратата е оправена

Коментар

Ще ви донеса разпечатката на реглажа на предница 8 е с това удължаване, заводски е 6, 8 е в нормите и според момчето в реглажа е перфектно, ауспуха е хубав но не бягат хората сега от черока с ужас Трябва да намерим някакъв по-дълъг ремък за Татко ми да го обгръща, сега е с канап вързан Остава гадния лагер и сме на 6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X