Аз лично бях там и разговарях с собственика на автомобила.Човека е имал проблем с виене в задния мост,преди два дни е закарал джипката в сервиз за да му отстранят проблема.Тръгва за морето но къса задна дясна полуоска и джипа застъргва по асфалта от което вероятно излизат искри и запалват сухата трева.Заедно със съпругата си се опитват да загасят пожара но вятъра беше много силен и не успяват.Аз погледнах полуоската беше все едно прерязана от вътрешната страна на лагера.Хубавото е че всичко премина без човешки жертви.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд Чероки запали пожар близо до Харманли.
Свий
X
-
Гранд Чероки запали пожар близо до Харманли.
Аз лично бях там и разговарях с собственика на автомобила.Човека е имал проблем с виене в задния мост,преди два дни е закарал джипката в сервиз за да му отстранят проблема.Тръгва за морето но къса задна дясна полуоска и джипа застъргва по асфалта от което вероятно излизат искри и запалват сухата трева.Заедно със съпругата си се опитват да загасят пожара но вятъра беше много силен и не успяват.Аз погледнах полуоската беше все едно прерязана от вътрешната страна на лагера.Хубавото е че всичко премина без човешки жертви.0885719173-КрасимирТагове: Няма
-
От: Гранд Чероки запали пожар близо до Харманли.
На "Чероците" полуоската е вътрешната част на лагера....Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнениеНямах много време да огледам но ми е чудно как цялото колело се държи само на полуоската.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
От: Гранд Чероки запали пожар близо до Харманли.
Ами да така е,но заради тяхната немърливост без малко да пламне подножието на Сакар планина.Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеА на майсторите, които са му правили ремонта, ръцете са им били в г#за
Обаче няма за какво да им пука...0885719173-Красимир
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар