Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Без заглавие
Свий
X
-
От: Без заглавие
Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнениеСтрува ми се извратено, на такъв джип да се поставят ниско профилни гуми!О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Аааа , не така ! Т'ва си е пистарка - резачка. Каручките са Офф и минават от там, откъдето никой джип не може - справка Мугленска околия (в Родопа планина, за който не знае).
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнениеСтрува ми се извратено, на такъв джип да се поставят ниско профилни гуми!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЩото не си виждал един софийски хамър. ОГРОМНИ джанти, и по 3см гума накрая. Прилича на каляска на анаболи, буквално. Уникално смешна история.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнениеУникално грозен Хамър е .... чудя се как си го харесва собственника, ама хора всякакви вкусове също ...0899278323-0877500798
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнениеНяколко Jeep снимки от командировката в Анталия.
Тука джанти 22-ки!
Прилича на Вранглер,ама с тея раздути калници и странен преден капак?Сериен,или самоделка?
[ATTACH=CONFIG]340966[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340970[/ATTACH]
И един осмак,за разхождане на туристи.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар