Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-големия джиип в света

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Най-големия джиип в света

    Това видяхте ли го (публикацията е стара и за това питам)?





    В автомобилната индустрия са правени всевъзможни щури проекти, повечето от които сме ви представяли в нашите рубрики. Сега ще стане дума за един странен военен всъдеход, който на практика е най-големият джип в света. Дело е на полоковник от Обединените Арабски Емирства на име Хамад Бин Хамдан ал Наян. В свободното си време той се занимава с дела, които съответстват напълно на репутацията му на състоятелен гражданин на ОАЕ. Личната колекция на Хамад наброява 200 автомобила, но сега той е увлечен от военните всъдеходи.

    Хамад влага доста средства в изработката на джип, в който дори и великан би се почувствал като лилипут. Всъщност офицерът е известен като гигантоман, който живее в огромна каравана. Последната разполага с десет спални помещения огромна всекидневна, четири гаража и тераси. 122-тонният прицеп е с дължина 25 метра и широчина 15 метра. Ексцентрикът живее в тази огромна каравана от собствена прищявка, а не от липса на средства. Собственик е на частен остров и земя с площ от 4 200 квадратни километра.

    Идеята за построяване на най-големия всъдеход му хрумнала случайно, а за макет Хамад взел класически военен Jeep. Получава се грамадно произведение на изкуството с маса 50 тона. В кабината на джипа са разположени четири стаи. Най-странното е, че гигантът може да се движи. Арабинът смята да разположи този джип в своя авто-музей.
    http://spisanie.mobile.bg/djipove/na...na-kolela.html

    Още снимки от процеса на правенето: http://www.jeepinthenews.com/a-jeep-...er-would-love/
    Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
    Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

    LZ1FLY

  • #2
    От: Най-големия джиип в света

    "В кабината на джипа са разположени четири стаи"
    Сигурно банята и wc-то са в жабката

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X