До: Части  за Джйип
Пуснах му ЛС. Чудя се дали да не проверя и при италиянеца..
					Пуснах му ЛС. Чудя се дали да не проверя и при италиянеца..

) колега
) колега  )) аз не обичам да давам пари...защото в много случаи разбираме само какъв е проблемът и как да се реши,,,пари..само в краен случаи
)) аз не обичам да давам пари...защото в много случаи разбираме само какъв е проблемът и как да се реши,,,пари..само в краен случаи  ама не всички  правят като нас. я ми кажи браток.. а ти сменял ли си  предните спирачки...? от каква кола стават...? задните ще си ги накова.. ама предните не ги знам.. един ми спомена че са като на  BMW , ама не бил много уверен ть1 че
 ама не всички  правят като нас. я ми кажи браток.. а ти сменял ли си  предните спирачки...? от каква кола стават...? задните ще си ги накова.. ама предните не ги знам.. един ми спомена че са като на  BMW , ама не бил много уверен ть1 че  ти си собственник на джипка повече от мен като време...и сигурно си ги сменял тях
 ти си собственник на джипка повече от мен като време...и сигурно си ги сменял тях

) колега
) колега  )) аз не обичам да давам пари...защото в много случаи разбираме само какъв е проблемът и как да се реши,,,пари..само в краен случаи
)) аз не обичам да давам пари...защото в много случаи разбираме само какъв е проблемът и как да се реши,,,пари..само в краен случаи  ама не всички правят като нас. я ми кажи браток.. а ти сменял ли си предните спирачки...? от каква кола стават...? задните ще си ги накова.. ама предните не ги знам.. един ми спомена че са като на BMW , ама не бил много уверен ть1 че
 ама не всички правят като нас. я ми кажи браток.. а ти сменял ли си предните спирачки...? от каква кола стават...? задните ще си ги накова.. ама предните не ги знам.. един ми спомена че са като на BMW , ама не бил много уверен ть1 че  ти си собственник на джипка повече от мен като време...и сигурно си ги сменял тях
 ти си собственник на джипка повече от мен като време...и сигурно си ги сменял тях

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар