Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Джйип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Части за Джйип

Той комОтатора е зад кУрмилото на тоя модел... Спред мен говорим за конзолата с лоста за мигачите.

За съжаление тази тема от обща информация за къде, какво може да се намери се превърна в битак - всеки продава нещо и всички купуват по нещо.

Иначе аз имам две конкретни предложения, за това, от къде да се набави тази част - 1. Балканстар и 2. Скорпион.

Коментар

Ако не се лъжа може да го има и в магазина на Стамболииски или на ул. Струма

Коментар

Колеги хайде да не спамим темата наистина.

И аз съм на мнение, да не се пише тук кой, какво търси и въпроси откъде да го купи. Освен ако никъде не го предлагат в БГ и в САЩ.
        Има си купувам-продавам за целта.
        Има линкове в началото на темата с телефони и какво ли не.
        Тук идеята е да споделяме кой, какво, за колко и къде е намерил. Да си помагаме с информация.
        Тъпо е някой да пита това от къде да го купя и колко ли ще струва. Ами това е елементарен въпрос, който може да се зададе по телефона на 2-3 фирми които са изброени вече в темата. Оправдания, че някой може да го е купувал наскоро и да знае са безсмислени.
        Другото са справки в интернет сайтове за продажба на части в САЩ.

Взех да се повтарям вече.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Колеги хайде да не спамим темата наистина.

И аз съм на мнение, да не се пише тук кой, какво търси и въпроси откъде да го купи. Освен ако никъде не го предлагат в БГ и в САЩ.
          Има си купувам-продавам за целта.
          Има линкове в началото на темата с телефони и какво ли не.
          Тук идеята е да споделяме кой, какво, за колко и къде е намерил. Да си помагаме с информация.
          Тъпо е някой да пита това от къде да го купя и колко ли ще струва. Ами това е елементарен въпрос, който може да се зададе по телефона на 2-3 фирми които са изброени вече в темата. Оправдания, че някой може да го е купувал наскоро и да знае са безсмислени.
          Другото са справки в интернет сайтове за продажба на части в САЩ.

Взех да се повтарям вече.
          Напълно подкрапям!
          Темата станала до тук 34 страници - с п а м !
          Полезната информация е 5-6 поста - срамота!
          ________________________________________________________________________________________
          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

След като си свърша работа тази тема ще я "изчистя" тотално. И ще оставя само мнения с осмислена информация.

Така я осрахме, че никакво чистене не помага......Искате ли да извадя от нея телефони на официалните доставчици, автоморги и конкретни цени на конкретни чаркове? Без "лирични" отстъпления, и кой какво търси?
            Последно редактирано от Злой; 08-12-08, 17:22.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              След като си свърша работа тази тема ще я "изчистя" тотално. И ще оставя само мнения с осмислена информация.

Така я осрахме, че никакво чистене не помага......Искате ли да извадя от нея телефони на официалните доставчици, автоморги и конкретни цени на конкретни чаркове? Без "лирични" отстъпления, и кой какво търси?
              Така ще е най-добре за всички , на които е необходима интересуващата ги информация.
              Успех! - бая чистене ще падне
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

здравейте търся си шаиба за компресора на климатика по точно половината някаде сам я загубил за гранд чероки 3.1 2001 год. може ли някои да помогне? тел.0885827081

Коментар

търся скоростна кутия за Чероки 2,1 ТДИ, АХ-5 , 21 шлица , да е читава и не толкова скъпа
                  може само първичния вал и предавателния вал
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

скорости и раздатачна кутия,видях в моргата на румен в гр.гоце делчев.искаше ми 600лв.общо за двете. а в софия може ,да намериш при Себастиян (срещу враня.на цариградско и околовръсното),но е скъпичко там!!! надявам се да съм ти помогнал.

Коментар

• От: До: Части за Джйип

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
                      Вест Ауто - 840лв
                      Радиано - 615лв.

Абе не се ли заваряваха тези радиатори??
                      Колеги наскоро имах проблем с радиатора на гранда (2,7CRD) . В Русе има един стар майстор които ги отваря,почиства ,лепи ако има нужда ,затваря ,надува за тест и -имаш нов радиатор (освен ако не е изяден от калпав антифриз или поливината пита я няма . Това ми излезна 100лв.
                      Безгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5

Коментар

• От: Части за Джйип

Колеги здравейте! От юни 2012г. съм собственик на Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2004г.(декември) прочетох във форума за МАНШОНА на задното каре на предния карнан че е проблемен и от тогава систематизирано го проверявам. Вчера забелязах че се е скъсал. В БалканСтар предлагат нов кардан за 1380лв.Предложете решение на въпроса. Благодаря!

Коментар

Задното каре заедно с маншон и грес и всичко от САЩ излиза около 330-340лв.
                          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                            Задното каре заедно с маншон и грес и всичко от САЩ излиза около 330-340лв.
                            На мен Жорката вече ми го поръча и го чакаме до седмица.

Коментар

Здравейте, дали някой може да ми каже къде да намеря заден диференциал за Cherokee Sport 2.5TD 1998? ....на старо разбира се

Коментар

Първоначално публикуван от hbogdanov Преглед на мнение
                                Здравейте, дали някой може да ми каже къде да намеря заден диференциал за Cherokee Sport 2.5TD 1998? ....на старо разбира се
                                Питай Дядо Владо...
                                LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X