Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Строшена кутия на климатроника на Гранд-помагайте!
Свий
X
-
От: Строшена кутия на климатроника на Гранд-помагайте!
Половин кутия вероятно ще е по-трудно ще намериш. Направо търси цяла кутия. Като гледам, колата е с десен волан, така че би трябвало да се намират кутии от коли със сменена дирекция. Само че, преди да вземеш друга кутия, провери дали радиаторчето на изпарителя е оригиналното. Че при мен кутията я бяха чупили, за да да натъпчат неподходящ изпарител и когато смених кутията, се оказа че изпарителят не се побира, та трябваше да се смени и той.Ние не сме неутрални!
-
В една автоморга във Варна има същия Гранд 4.0 - дясна дирекция и кутията е там, тел. 0897 852 371 коректни са, взимал съм части на човешки цени. УспехGrand Cherokee ZJ V8 0887493336
Желязото се кове докато ...се закове...
Коментар
-
малко офтопик....някой има ли упътване как да си отремонтирам климатика на гранд 5.2 94-та....духа само на една степен само хладно(не климатик) и само откъм предното стъкло....и климатика също го няма....явно управление на клапи и степени нещо им куца...Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
за едната степен има един термичен бушон отдясно, под жабката, като изгори и духа само на мах........... за клапите не знам
-
Най-добре е преди всичко да направиш една самодиагностика.
Едновременно натискаш бутоните A/C и затворен въздух (на контакт) и завърташ потенциометър (ако си с WJ левия) на едно деление по часовниковата стрелка. На дисплея ще излязат кодове.
Тях и подробно описание на самата процедура можеш да провериш на http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/atc/codes.htmYJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)
Коментар
-
Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение... явно управление на клапи и степени нещо им куца...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ако случайно не намериш, някаква опция е да си го ремонтираш с полиестерна смола и стъкломат. Ама не както е на снимката - правено - недоправено, а както си му е реда - с няколко слоя, с обмазване и "тупкане".Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар