Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за разкачане на бърза връзка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за разкачане на бърза връзка

Трябва ми снимка на анжакламата за разкачане на бързи връзки на горивопровод - Snap-on FIH 9055-1

Ако има алтернативен вариант за разкачане, който не включва флекс, също така ще съм признателен да споделите
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

От: Помощ за разкачане на бърза връзка

Оправих се със снимките.
    Остава въпросът за алтернативен метод за разкачане
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Явно съм задал или много сложен въпрос или отговорът е няква голяма фирмена тайна
      Както и да е. Заключвайте.

Коментар

Те

И снимка

Алтернатива- тръбичка с подходящ диаметър резната на две. Става с тенекийка сгъната като скоба за кабел и резната лекинко.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Мерси Вальо. Аз се оправих де, но ми стана странно, че никой не знае.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Мерси Вальо. Аз се оправих де, но ми стана странно, че никой не знае.
            Не бях видял темата. Нямам вече Жееп.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X