Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсят се мостове за CJ-7

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Търсят се мостове за CJ-7

Взимай!!!Ама дай старата да я оправим.Може!!!
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      И после да скъса другата и да ни псува, че сме я направили много здрава. Аре нема нужда
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Соти аз съм невеж в тези неща но съм чул че някои неща не трябва да се заваряват..като ресор,полуоска,колянов вал,и тн.
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Йори пък познава един,дето има нек'ва 'убава машина...колкото Гоуфа е... .Та този направи една полуоска,завария я,щото беше скъсана,като твойта и след няколко дена оня идва и носи пак две парчета.А то била другата...екстремисти,к'во да правиш.Та, в тоя ред на мисли,к'во точно губиш,да опиташ?Ако ще и за резервна да я имаш после...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Та, в тоя ред на мисли,к'во точно губиш,да опиташ?Ако ще и за резервна да я имаш после...
            Тук съм съгласен със Соти. Май не би било зле да има резерва. Колкото и да има човек съмнения в здравината на заварена полуоска, все ще да е по-здраво от чамова 33-ка
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Онова...33-ката не беше чам. Не познаваш МатерЯлите!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

за резерва става но само за аварийно прибиране с 3км/н....иначе да се засиля със 100км по асфалта и да гледам как ме изпреварва колелото Благодаря ,но мисля че не си струва да рискувам за някакви смешни пари и малко време да се пребием като кучета.
                тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

а струва ли си да продължаваш с тея натоварени полуоски. аз откакто прочетох за това и мира не ми дава. аз не бих му се доверил на такову. няма ли друг варянт? макар и бъдещ. то ми се види опасно другото, щото ти и с по-големи гуми си и караш не каде да е, пък и знам ли, не е хард тая система, в добрия смисъл на думата, ами се е ужасно хард, тва да знаеш, че мое ти се спраска плоуската секи момент, от което да останеш без гума. а те полуоските са си консуматив почти. дори и некои по здрави, не редукторни и нямщи толкоз носеща функция...

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
                    за резерва става но само за аварийно прибиране с 3км/н....
                    E да де, за такова имам предвид. Да докреташ до цивилизацията.
                    Щото, ако беше някъде по-далечко, щеше да ни трябва поне една виетнамка, натоварена с резервни "гуми"
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

е то на виетнамката може да се качи самия CJ

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        а струва ли си да продължаваш с тея натоварени полуоски. аз откакто прочетох за това и мира не ми дава. аз не бих му се доверил на такову. няма ли друг варянт? макар и бъдещ. то ми се види опасно другото, щото ти и с по-големи гуми си и караш не каде да е, пък и знам ли, не е хард тая система, в добрия смисъл на думата, ами се е ужасно хард, тва да знаеш, че мое ти се спраска плоуската секи момент, от което да останеш без гума. а те полуоските са си консуматив почти. дори и некои по здрави, не редукторни и нямщи толкоз носеща функция...
                        Насов, можеш ли да ми изредиш повече от 5 автомобила с ненатоварени полуоски като толкова не ти харесват
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

доставени и вече монтирани...джипа е в движение...моля модераторите да закрият темата...благодаря на всички
                          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X