Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при гранд чероки 3.1 2001г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при гранд чероки 3.1 2001г.

Имам следния проблем, по някога при тръгване джипа се форсира и тръгва много тромаво , с автоматични скорости е , и когато тръгне така тромаво на 100 км/ч е с 3000 оборота и не иска да смени на друга скорост . Като го изгася и го запаля се оправя и след известно време пак ми прави този номер ... много ще сам благодарен ако някои ми помогне . Междо другото в балканстар като се обадих и им обясних приемчика ми каза че ремонта ще е минимум 4000 лева , а за мене това са доста пари ..
    [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

От: Проблем при гранд чероки 3.1 2001г.

Много ми прилича на проблем който имах миналата есен.
    Смениха ми 2-та соленоида на скоростите и се оправи (~550 лева бяха новите, но не съм 100% сигурен, мога да проверя?)
    Проблема ми се изразяваше че като включа на D, тръгваше на 2-ра и не превключва по-горна или по-долна предавка.
    Непрекъснато се движех на 2-ра.

Коментар

сменя ми скоростите но не сам сигурен че сменя всички

Коментар

Маслото и филтъра на автомата сменявани ли са изобщо?Кога?И правилното масло ли е залято?Никак не вдявам от автоматици,но започни от по-евтиното,а и ще помогнеш на специалистите,ако отговориш на тези въпроси.
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
          Маслото и филтъра на автомата сменявани ли са изобщо?Кога?И правилното масло ли е залято?Никак не вдявам от автоматици,но започни от по-евтиното,а и ще помогнеш на специалистите,ако отговориш на тези въпроси.
          В раздела има доста написано за автоматични скоростни кутии. Почти винаги първите въпроси са това. Моят съвет е също да пробваш със смяна на маслото, но с правилно такова.

Коментар

Първоначално публикуван от g3nchooy Преглед на мнение
            Междо другото в балканстар като се обадих и им обясних приемчика ми каза че ремонта ще е минимум 4000 лева , а за мене това са доста пари ..
            Ееее.........и как по телефона разбра какво му е та чак и цена ти каза........бре...бре...бре.

Маслото кога е сменяно на скоростите? Къде? Колко? Какво масло? Лампи светят ли някакви? Направете му диагностика и вижте какво ще каже.В авариен режим да не е джипа? Сигурен ли си че сменя предавки?
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
            0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Маслото го смених миналата седмица , купих го от балканстар по каталог 4-ри литра сабира , филтър също смених и гарнитура ..

Коментар

ако след смяната на маслото започна да прави тези магарии, може нещо да сте объркали при смяната - кой го сменя, виж пак нивото колко е, при мен след смяната протече отдолу от картера, но го видях навреме.........

и напиши какво точно масло си сложил?

Коментар

Като го изгася и го запаля се оправя и след известно време пак ми прави този номер ...

Не си за масло,от масло рядко се случва да имаш проблем който да се решава сам след рестартиране на мотора.Пак прочети пьрвото мнение,онова сьс соленоидите на колегата bus
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    ... Пак прочети пьрвото мнение,онова сьс соленоидите на колегата bus
                    Най-добре първо да прочете това мнение

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
                    ... Направете му диагностика и вижте какво ще каже ...
                    и да отчете дали дава някакви грешки и какви са те (3 пъти бързо едно след друго ключа на контакт и гледа километража).
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

g3nchooy, провери си наистина и нивото на маслото, трябва да го видиш при включен двигател на Nеутрална, на равно разбира се

Също могфа да ти препоръчам да скокнеш за една диагностика в Юве (ако си от София разбира се), намира се на Симеоновско шосе точно преди светофара за Студ. Град. от центъра.

Коментар

до автокъщата А2 ?

Коментар

до автокъщата А2 ?
                          Точно, да!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X