Първоначално публикуван от Carburettor
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Температурен датчик WJ
Свий
X
-
От: Температурен датчик WJ
Това, че подгрява свещите по 3- 4 секунди не е причина да мислиш, че датчика ти е заминал. И на мене по толкова ми ги подгрява и на -15 и на 30 градуса... А този датчик беше някъде около подгревната свещ на 5 цилиндър. Най- добре ако си от София, отиди в НН Бош в Технотест да ти видят всичко, че като гледам как си подкарал с горивни филтри, мап сензори, сега и датчици, по добре за около 200 лева, колкото му излезе на Carburretor преди време цялата манипулация от тях за всичко по мотора, направи цялостна проверка при тях и не се задълбочавай с още евентуални проблеми...R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеТова, че подгрява свещите по 3- 4 секунди не е причина да мислиш, че датчика ти е заминал. И на мене по толкова ми ги подгрява и на -15 и на 30 градуса... А този датчик беше някъде около подгревната свещ на 5 цилиндър. Най- добре ако си от София, отиди в НН Бош в Технотест да ти видят всичко, че като гледам как си подкарал с горивни филтри, мап сензори, сега и датчици, по добре за около 200 лева, колкото му излезе на Carburretor преди време цялата манипулация от тях за всичко по мотора, направи цялостна проверка при тях и не се задълбочавай с още евентуални проблеми...
Гняс в резервоара и се запушва, чакам да ми свърши нафтата и се чисти.
Не е нормално да подгрява толкова, защото преди не го правеше ...Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеСпоко, аз проблема знам какъв е ...
Гняс в резервоара и се запушва, чакам да ми свърши нафтата и се чисти.
Не е нормално да подгрява толкова, защото преди не го правеше ...grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеТука Carburretor трябва да оспори, защото на него всичко му направиха там и беше много доволен...grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
Коментар
-
Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеНякой няма ли да каже колко пари е тоя датчик все пак?Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар