Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при палене на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при палене на газ

Момчета имам пак проблем с тоя Гранд
    До онзи ден си палеше на газ при студен двигател без проблем. От няколко дни за да запаля на газ въртя поне 10-тина пъти. В началото изобщо не иска да запали, после припалва пука треска от филтъра и накрая запалва. На бензин пали веднага, но в момента в който включа на газ гасне. Изпарителя беше стар и протече и днес го смених с чисто нов и проблема си остана
    Кажете ми някъде добър майстор където може да ми я погледне. Този проблем ми го прави само на първото запалване. След това си пали без проблем. Свещите ги сваляхме и са добри.

От: Проблем при палене на газ

гадна газ, палец капачка кабели свещи....тва е от обща култура и много често помага
    Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Пак трябва да напишеш къде си. Ако го напишеш в профила си, няма да те питаме често. А като разберем, може да те пратим на газовик. Тук си имаме няколко.

Коментар

От София съм. Не е от кабелите и свещите.

Коментар

На колко километра са кабелите и свещите?

Коментар

Е на колко не знам. Кабелите са читави, свещите са сваляни онзи ден.

Коментар

Да не ти свиди, сложи нови. Не струват състояние. Джипарите да кажат какви трябва да са свещите, кабелите просто трябва да са хубави.

Не знам как на външен вид може да се познае работеща от неработеща свещ, ако колата гори газ. На бензин понякога личи.

Коментар

Покрай изпарителя имаш ли магнетвентил за превключване газ/бензин? Ако плунжера е зацапан и не затваря хубаво може да ги меша в началния момент.
                Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X