Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли добри сервизи за ГРАНД ЧЕРОКИ 3,1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли добри сервизи за ГРАНД ЧЕРОКИ 3,1

Колеги от 5 дни обикалям сервизите в София и немогат да отстранят повредата на колата.Първоначално само палеше по трудно,но след посещение на няколко сервиза качи разхода но паленето не се подобри.Благодаря ви предварително.

Re: Има ли добри сервизи за ГРАНД ЧЕРОКИ 3,1

Теб не ти трябва точно сервиз за Гранд 3.1 а кадърен дизелджийски сервиз. Драсни в общата тема, колегите дизелисти ще кажат къде има, иначе те тук много много не влизат щот х`американците са повечето бензинови, та поради това може и да не получиш много напътствия.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Супер дизел, м/у Бояна и Драгалевци...Моя ВМ там го гледаха!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Теб не ти трябва точно сервиз за Гранд 3.1 а кадърен дизелджийски сервиз. Драсни в общата тема, колегите дизелисти ще кажат къде има, иначе те тук много много не влизат щот х`американците са повечето бензинови, та поради това може и да не получиш много напътствия.
        Благодаря ще опитам.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
          Супер дизел, м/у Бояна и Драгалевци...Моя ВМ там го гледаха!
          И аз ползвам тяхните услуги и днес в краят на деня вях при тях.Тяхното мноние е че трябва да се измери компресията на двигателя,мнението на господата от КРАЙСЛЕР е че за намаляване на компресия е рано дасе говори,тъй като е на 160 000 км.и не искат да я измерят.Утре ще тъся сервиз в който да ми извършат услугата.Благодаря ти за съвета.

Коментар

Какво масло има в двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Какво масло има в двигателя.
              От както я купих до момента е с MaxPro 10w 30.

Коментар

Колеги,оправих си колата.Оказа се дефектирал датчик,който подава грешна информация на к-търа.

Коментар

колеги имам проблем с чупещиа волан на чероки лимитед нещо се разхлаби и увисна каде или как да го опрьвя

Коментар

често срещан проблем при чероки. ако не си с 2 леви ръце, имаш правилните инструменти и 3 часа време можеш да го оправиш и сам, ще ти помогна виртуално. трите болта при чупещата част на кормилната колона се саморазхлабват и резултата е че волана почва да се мандахерца. оправимо, не ти трябват части, но малко сложно за непрофесионалист. ако не си се бъзикал с коли, по добре не се захвашай. ако си от софия, отиди при Румен в горна баня му е сервиза, бул. Никола Петков 96, сервиз Арсико. той поне е профи за разлика от други.
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                      често срещан проблем при чероки. ако не си с 2 леви ръце, имаш правилните инструменти и 3 часа време можеш да го оправиш и сам, ще ти помогна виртуално. трите болта при чупещата част на кормилната колона се саморазхлабват и резултата е че волана почва да се мандахерца. оправимо, не ти трябват части, но малко сложно за непрофесионалист. ако не си се бъзикал с коли, по добре не се захвашай. ако си от софия, отиди при Румен в горна баня му е сервиза, бул. Никола Петков 96, сервиз Арсико. той поне е профи за разлика от други.
                      мерси братле, но мисля, че ще се оправя. Разглабянето първо с волана ли започва?

Коментар

волана, после под него всичко, ключа за запалване, превключвателя за мигачите, аварийните и тн. всичко трябва да извадиш за да стигнеш до въпросните три болта. после е малко по сложно сглобяването, може да се наложи да си направиш едно приспособление. внимавай да не попилееш лагерчето, то не е капсуловано. и ще ти трябват малки торксове. ако видиш дебелия, свиркай .

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                          волана, после под него всичко, ключа за запалване, превключвателя за мигачите, аварийните и тн. всичко трябва да извадиш за да стигнеш до въпросните три болта. после е малко по сложно сглобяването, може да се наложи да си направиш едно приспособление. внимавай да не попилееш лагерчето, то не е капсуловано. и ще ти трябват малки торксове. ако видиш дебелия, свиркай .
                          окей братле ще опитам а аз ще се реванширам някои път.спец съм по климатиците та мога и аз да съм от полза някога

Коментар

Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнение
                            окей братле ще опитам а аз ще се реванширам някои път.спец съм по климатиците та мога и аз да съм от полза някога
                            ти си оправи колицата да не си загубиш нЕкъде геврека, за реванша не ме мисли, не помагам за реванш. и не планирам пътуване до България скоро а климатиците си оправям сам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X