Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висок разход WJ 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Висок разход WJ 4.7

Е та къде да падне!?!?!Заводски му дават градско 22.Аз такъв до сега не съм стигал.Най-ниския постигнат ми е 23.4 в града.Тва 18 дет го пишеш в нормален град не виждам как ще стане!Освен ако града не се е изнесъл,както София сега например.
    Абре хора........кога ходих да купувам Жипа, Бащата дойде с мен.Че 70 км си бяха.Та той ми се чудеше на акъла що купувам такъв мотор!А неговата кола /бившата моя де!/ е Нисан Примера 1.6.И няколко пъти ми обясняваше как в Жипа има три такива!Мотора де!!!И как "по принципа на логиката" тряа съответно да арчи 3 пъти повече..........Е почти позна!Почти!
    Айде весело изкарване наНовата Година на всички!
    Че се отплеснах!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
      Джипа се кара само градско, студен и разхода на бензин е от 18-24лтр. Мисля, че като се сменят, филтри, масло и свещи,и др. разхода ще падне!
      Няма накъде да пада...моли се да не се качи, че при "само градско, студен" има мегдан до къде 40/100..
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

При това ползване даже е малко, при мен при този сняг с фън при всеки възможен случай в момента дава 25/100 газ, а лятото е 15 - 20.
        O888 749-O86
        C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
        NC 750

Коментар

Как ви качват тея джипове по 10 литра газ отгоре зимата незнам, единственото което се покачва зимата при мен е бензина който слагам на месец(защото пали и върви до 60 градуса на бензин). И как ги сваляте до такива разходи лятото пак незнам аз моя под 13 извън и 22 в града не сам го видял колкото и да го галя.

Коментар

Ми карай го като Джип и ще видиш. За другото си има Дачия, Фиат и други лего-та.
            O888 749-O86
            C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
            NC 750

Коментар

И аз какво ли не правих за сваляне на разхода, нови ламбда сонди ( едната предна беше повредена), изхвърлих катализаторите, спортен филтър KN, нови свещи, и още дреболии като чистене на сензора на температура в смукателния колектор, чистене на дросела, и т.н., накрая диагностиката показа че всичко е наред.

Имах и проблем със спирачните апарати, които също оказват влияние ако задържат, смених пластмасовите буталца с метални, нови гумении по апаратите, нови спирачни маркучи, специална грес, и сега са ОК.

Та накрая градското ми спадна от 27л газ на 22л.газ, и вече една година си стои там, колкото и да го галя никога не можа да падне под 22л., а натискам ли го спокойно си прави 25л. газ., газовият инжекцион ми е BRC, с един изпарител 270 коня.
              Последно редактирано от TOYO; 02-01-15, 22:26.
              TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X