Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висок разход WJ 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Висок разход WJ 4.7

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
    Не разбрах - WJ ли е джипа? 2007 не е ли от новото Чероки?
    За два различни джипа стана въпрос, на двама различни колеги. Единият харчи много, а другият, освен това и гасне...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
      свещите ги смених но разлика почти няма утре ще ходя до БС да го прочетат и ще видим
      Колега какво стана с разхода....оправи ли се? Ако да...какъв е бил проблема?
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Явно не е.Щом се продава.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo4 Преглед на мнение
          Явно не е.Щом се продава.
          Кое се продава колега, джипа ли? Не намерих в обявите да се продава.

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
            Кое се продава колега, джипа ли? Не намерих в обявите да се продава.
            Погледни в мобилето,15580 му търсят.

Коментар

Първоначално публикуван от gangstarr Преглед на мнение
              Погледни в мобилето,15580 му търсят.
              Аха, видях да. Не го е пуснал тук във форума, явно не става за колеги. Ама е оправил разхода колегата, гледам че е писал 14-17 на газ.

Коментар

освен разхода съм сменил и всички тампони по задното окачване + шарнир на А рамото и не съм го пуснал във форума защото нещо имам проблем с пускане на обяви тук , преди време пробвах да пусна обява за един джет и се вкарах в такъв филм с модураторите че...., между другото колата е повече от отлична , но ми трябват кинти и то спешно, между другото който не вярва идва слагаме му бутилката правиме 100км и допълваме ако е над 16 извън градско свалям 800лв веднага
                Последно редактирано от михаил войнов 2; 08-11-10, 17:05.
                Михаил Войнов 0988814423

Коментар

освен разхода съм сменил и всички тампони по задното окачване + шарнир на А рамото и не съм го пуснал във форума защото нещо имам проблем с пускане на обяви тук , преди време пробвах да пусна обява за един джет и се вкарах в такъв филм с модураторите че...., между другото колата е повече от отлична , но ми трябват кинти и то спешно, между другото който не вярва идва слагаме му бутилката правиме 100км и допълваме ако е над 16 извън градско свалям 800лв веднага
                  Вярваме ти колега не се пали. Просто и аз имам проблем с висок разход напоследък, и реших да питам дали и как си го оправил. Сподели моля те как нормализира разхода? Макар че, 16 извънградско ми се вижда много. Колко ти гори на бензин? Моя допреди два-три месеца извънградско гореше 11-12 ама сега нещо му стана. Иначе наистина изглежда добре джипа. Успех с продажбата.

Коментар

колега аз такъв разход на газ никога не съм имал, но това което го давам като разход е със скорост 120-130км/ч,което за джипка си е нормално между другото се паля защото съм от малкото хора, които не търпяп каквито и да е компромиси с колите си
                    Последно редактирано от михаил войнов 2; 08-11-10, 23:42.
                    Михаил Войнов 0988814423

Коментар

колега аз такъв разход на газ никога не съм имал, но това което го давам като разход е със скорост 120-130км/ч,което за джипка си е нормално между другото се паля защото съм от малкото хора, които не търпяп каквито и да е компромиси с колите си
                      Добре де....и все пак ще споделиш ли как го оправи?

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
                        Добре де....и все пак ще споделиш ли как го оправи?
                        И на мен ми е много интересно какъв се оказа проблема.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

проблема се реши след смяна на филтрите на изпарителите и нова настройка на равен път при 100км/ч на темпомат и докарване на едни и същи стойности на моментния разход на бензин и газ
                          Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Колега, може ли малко по-конкретно. 1. Настройките на темпомата с лаптоп по време на движение ли ти ги правиха и на практика, в момента, еднакъв ли е разхода на бензин и газ? 2. С два изпарителя ли си, какъв модел са, регулира ли им се режима /икономичен, стандартен, спортен/ и на какви свещи се спря в крайна сметка? 3. Какъв ти е разхода към момента на бензин и газ в град и извън него?

Коментар

темпомата не са му правили никакви настройки, просто го използвахме на равнинен участик за да няма колебания в педала на газта , в момента ми дава горе долу 2 л над разхода на газ, ГИ-н е с два изпарителя и няма такива настройки въобще за спорт икономик и тн , в момента ми гори 15-17 извън градско, 19-21 градско, но на мен крака ми понатежава редовно , а и извън града не го карам по бавно от 110
                              Последно редактирано от михаил войнов 2; 13-11-10, 08:39.
                              Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Стара тема, но все пак да споделя моят разход на бензин WJ 4.7 дали е нормален, като джипа е нов внос и още нищо не съм сменял по него. Джипа се кара само градско, студен и разхода на бензин е от 18-24лтр. Мисля, че като се сменят, филтри, масло и свещи,и др. разхода ще падне! А и голям фактор в момента е времето, температурите постоянно са под нулата!
                                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X