Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не-стандартни работи по Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не-стандартни работи по Чероки

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Майтапа си е майтап, ама така е кофти.
    Няма да се сърдиш, ей..!!! Просто като ти прочетох коментара и ми дойде! Нищо лично... Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
      Няма да се сърдиш, ей..!!! Просто като ти прочетох коментара и ми дойде! Нищо лично... Поздрави
      Като ти дойде, тури си с крилца. Споко. Яз носим и на майтап и на бой. Не казвам, че не е здрав.Просто намалете желязото и увеличете гумата. Сега.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Като ти дойде, тури си с крилца. Споко. Яз носим и на майтап и на бой. Не казвам, че не е здрав.Просто намалете желязото и увеличете гумата. Сега.
        Хахахахаахаха!!! Готин си ти... Надявам се да носиш и на пиене и да се видим на събора през септември. На този етап едва ли ще го сменим, защото след двудневно обикаляне на магазините, само това намерихме. Хубавото е, че цялата работа е на болтова връзка и може да се смени много бързо и лесно, ако излезе нещо по-хубаво или този прави бели в което се съмнявам. Глигана е вече 2 седмици в бокса и не издържам... Утре отпрашвам за Велинград, а в други ден за Девин - то ще си покаже. Вервай ми...

Коментар

Кастора как го нагласихте , от снимките се вижда че не са рязани носачите ?
          При този лифт е дошъл между 0 и 3 градуса .
          Не че неможе и така да се кара но волана се дърижи доста странно при толко малък ъгал .
          Ъгала на предния кардан така също е неблагоприятен.
          Шнорхела ме кефи как е станал мен ме домързя даси права шаиба за болтове и го заварих направо за калника
          Направих едно гумено съединение вътре при мотора преди филтъра така че лесно да откачам тръбата демек свързвам шнорхела когато кача калните гуми и лебедката .
          Имам злосторни комшии и не искам някой да ми налее шнорхела с вода пред блока.

Коментар

Не волана, а джипа се държи странно. Трябва да се коригира постоянно. Не дъжи линията, ами захожда наляво надясно. Ако има и малко луфт в накрайниците, става съвсем весело.

Коментар

Ма кефите ме, че сте отворени!
              Тарга, тоя буфер е от Бай Тошово време бре, а и Перничани са мъдри хора и освен че карат Голф 2, имат една много вярна максима: "пред винкелО всички са равни!
              Кастора сме го оправили, че свалихме джипа с някой друг сантим. Кардана е добре.

Коментар

Оно че си каже. А за винкелО не си много прав.

Коментар

Постнете някоя снимка в ''профил'' на джипа, за да добием представа колко се е вдигнал. Какво е разстоянието от центъра на джантата до калника, съответно отзад и отпред, след лифта?

Коментар

Виждам нестихващ инетерс към проекта, което ме радва! Разстоянието от центъра на джантата до веждата отпред е 60 см. (гумите са 31-ци), отзад е малко повече в момента, но ще изравни като поолегнат ресорите. Кардана и кастора го вкарахме в нормите, а волана не играе и няма луфтове! Днес му навъртяхме 30-40 км градско. Возията е поомекнала доста (от пред окачването се държи супер на дупките), а като отпуснат малко ресорите отзад ще стане 6... Ще го видим как е и в гората и ще пиша! Определено ще трябва реглаж на моста въпреки, че сходимоста я оправихме с помоща на ролетка...! Появи се странен парадокс! При пълен ляв и десен предните гуми опират в долния носач (задират грайферите) въпреки, че съм с фланци 38 мм...?! След предния "лифт" пак опряха, но като сложих фланците проблема изчезна... Възможно ли е да съм нямал сходимост и за това да не са опирали или прекалено големия "лифт" тогава (около 9,5 см) да е ограничавал хода на кормилната уредба, който сега се е върнал..?! Идеи как да се оправи този проблем..?!

Коментар

От това че сме намалили лифта е.
                      Ако има ограничителен болт ще го регулираме.

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                        Виждам нестихващ инетерс към проекта, което ме радва! Разстоянието от центъра на джантата до веждата отпред е 60 см. (гумите са 31-ци), отзад е малко повече в момента, но ще изравни като поолегнат ресорите. Кардана и кастора го вкарахме в нормите, а волана не играе и няма луфтове! Днес му навъртяхме 30-40 км градско. Возията е поомекнала доста (от пред окачването се държи супер на дупките), а като отпуснат малко ресорите отзад ще стане 6... Ще го видим как е и в гората и ще пиша! Определено ще трябва реглаж на моста въпреки, че сходимоста я оправихме с помоща на ролетка...! Появи се странен парадокс! При пълен ляв и десен предните гуми опират в долния носач (задират грайферите) въпреки, че съм с фланци 38 мм...?! След предния "лифт" пак опряха, но като сложих фланците проблема изчезна... Възможно ли е да съм нямал сходимост и за това да не са опирали или прекалено големия "лифт" тогава (около 9,5 см) да е ограничавал хода на кормилната уредба, който сега се е върнал..?! Идеи как да се оправи този проблем..?!
                        Оправихте ли проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                          Оправихте ли проблема?
                          Веднага. Врътнахме два болта.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                            Веднага. Врътнахме два болта.
                            ограничителните, за радиуса на завоя?
                            така играхме и без лифт при "рошави" 235/75/15 и без фланци... дет се вика не е основната задача на колата вече лекото градско паркиране...
                            не бързам за никъде...
                            XJ 2.5TD '98

Коментар

Проблема както се оказа се е дължал и на силно износени шарнири (каквито се сетите)... Просто не бяха пипани (с изключение на един) от както Глигана е излязал от завода.. Та тръгвам към морето силно натоварен и докато стигна от Велинград (където му сложих към 300 км из балкана вкл. и малко екстрийм) до Варна, предницата се отвори с 3 градуса... Последва смяна на всички шарнири, рециклиране на една щанга и реглаж на предния мост, както и изправяне на волана и сега всичко е ОК...!!! Возията е перфектна като за Чероки и окачването определено работи...

П.П. Пропуснах да кажа, че свалих "Кайманите" до по-кални дни и му сложих едни чисто нови АТ "BF Goodridge" - 31-ци и сега върви, вози и шуми като лека кола...!
                              Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 15-08-10, 12:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X