Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паднала СЪЧМА от лагер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паднала СЪЧМА от лагер

Здравейте на всички имам следния проблем.Вдигнах джипа на подемник за да го поогледам за евнтуални повреди от зимния сезон и видях че м/ду скоростите и двигатела има процеп сигурно за охлаждане на съйдинителя а и една паднала сачма от лагер .Питането ми е дали някой е имал такъв проблем как го е разрешил или кой може да е този лагер ?Препоръчаите сервиз ако се налага.Джипа е Гранд Чероки 2.5 TDI 1998 год. с ръчна скороснна кутия.Забравих да споделя че нямам никъкви проблеми с вкл. и изкл. на скоростите нито виене и стържене.Може ли така да се кара или не ? Предварително ви благодаря за разумните съвети.

От: Паднала СЪЧМА от лагер

Да се надяваме на най-добрия вариант: съчмата не е от джипа и неволно се е озовала там /някой я е изпуснал/.
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

И на мен ми се иска да е така ама .Пробвах да я извада през прозепа ама не става без разглобяване

Коментар

Първоначално публикуван от Bore-ela Преглед на мнение
        Препоръчаите сервиз ако се налага..
        Скачай тук, ако се притесняваш. Дано е "най-добрия вариант", за който каза Митко. Поздрави!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X