Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand WK GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand WK GPS

Някой има ли наблюдения как стои въпроса с GPS при JEEP, където картите са на оригинални DVD дискове. Лошото в случая е, че на тези карти липсват каквито и да е данни има ли земя източно от Италия и югоизточно от Австрия. Иначе си имам портативен GPS, ъпдейтван както си му е реда, чудно ми е само дали е пробвано със свалени безплатно дискове. Според мен голяма недомислица е това в еврoпейските джипове (затова темата пуснах тук, а не при GPS).

От: Grand WK GPS

На заводската навигация направо и сложи един голям хикс. 200$ за диск , и всяка година 200$ за ъпдейт. И да има пиратски дискове, какъв е смисъла след като България е покрита колкото базовата карта на Гармин.

Доста съм го мислил , според мен най-интелигентното решение е Kenwood DNX.
    Като нови са доста скъпи, но от eBay UK може да се вземе за около 1000лв употребяван в перфектно състояние.
    Работят с карти на Гармин.
    За да се интегрира в заводското аудио без загуба на функционалност , трябва кабел който струва към 200$.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Resize-of-3-Grand-Cherokee.-Car-Cinema-Navigation-Kenwood-DNX8220BT-NecVox.jpg
Прегледи:1
Размер:136.9 КБ
ID:5181094

Коментар

Ето и още една алтернатива на Кенууд ДНХ http://www.xtrons.com/doce/productdetail.aspx?pid=46 .Мисля да си вема такова нещо за моя Wk в ибей.co.uk са по 230 паунда.Купувал съм друг продукт на тези китайци и смея да твърдя че работи перфектно и съм много доволен.
      Гранд Чероки 5.2 ZJ
      Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Благодаря за отговорите. Май ще си остана с преносимия. Плюс това ми говори на български. Не мисля, че ще ми се занимава с демонтажи и монтажи без ясна необходимост.
        Така взех един I- под FM адаптер за 180 долара, който като пристигна и прочетох описанието на монтажа и възможностите, прибрах в кутията. Ако някой го иска за половината пари- да заповяда! Перфектна работа върши трансмитер за запалка от 17 лева, кеф ти ай-ай под, кеф ти мпз, sd карти и usb.
        Всъщност радиото с вградена навигация изглежда така: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-2.jpg
Размер:46.3 КБ
ID:5181257Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Размер:66.5 КБ
ID:5181256
        На първата картинка се вижда майтапа с картата. Ще пробвам нататък със смяна на оригиналния диск, ще пиша за резултата.

Коментар

DNX също говорят на български. Плюс че на по-новите модели (ама вече забравих след коя серия) и ти можеш да им говориш. Управляват се с глас. Колко успешно обаче и дали разпознава българска реч не знам.
          А заводския REC даже тъчскриин няма. Навигира се с джойстик който много често дефектира. Добре поне че е евтин и се сменя лесно.

п.с.
          Пиши лично за кабела. Ще дойде човек да го вземе. Аз един път го платих и ми върнаха парите. Втори път го платих на друг търговец, ,,, той пък и парите не ми върна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X