Някой има ли наблюдения как стои въпроса с GPS при JEEP, където картите са на оригинални DVD дискове. Лошото в случая е, че на тези карти липсват каквито и да е данни има ли земя източно от Италия и югоизточно от Австрия. Иначе си имам портативен GPS, ъпдейтван както си му е реда, чудно ми е само дали е пробвано със свалени безплатно дискове. Според мен голяма недомислица е това в еврoпейските джипове (затова темата пуснах тук, а не при GPS).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand WK GPS
Свий
X
-
От: Grand WK GPS
На заводската навигация направо и сложи един голям хикс. 200$ за диск , и всяка година 200$ за ъпдейт. И да има пиратски дискове, какъв е смисъла след като България е покрита колкото базовата карта на Гармин.
Доста съм го мислил , според мен най-интелигентното решение е Kenwood DNX.
Като нови са доста скъпи, но от eBay UK може да се вземе за около 1000лв употребяван в перфектно състояние.
Работят с карти на Гармин.
За да се интегрира в заводското аудио без загуба на функционалност , трябва кабел който струва към 200$.
-
Ето и още една алтернатива на Кенууд ДНХ http://www.xtrons.com/doce/productdetail.aspx?pid=46 .Мисля да си вема такова нещо за моя Wk в ибей.co.uk са по 230 паунда.Купувал съм друг продукт на тези китайци и смея да твърдя че работи перфектно и съм много доволен.Гранд Чероки 5.2 ZJ
Гранд Чероки 3.7 WK
Коментар
-
Благодаря за отговорите. Май ще си остана с преносимия. Плюс това ми говори на български. Не мисля, че ще ми се занимава с демонтажи и монтажи без ясна необходимост.
Така взех един I- под FM адаптер за 180 долара, който като пристигна и прочетох описанието на монтажа и възможностите, прибрах в кутията. Ако някой го иска за половината пари- да заповяда! Перфектна работа върши трансмитер за запалка от 17 лева, кеф ти ай-ай под, кеф ти мпз, sd карти и usb.
Всъщност радиото с вградена навигация изглежда така:
На първата картинка се вижда майтапа с картата. Ще пробвам нататък със смяна на оригиналния диск, ще пиша за резултата.
Коментар
-
DNX също говорят на български. Плюс че на по-новите модели (ама вече забравих след коя серия) и ти можеш да им говориш. Управляват се с глас. Колко успешно обаче и дали разпознава българска реч не знам.
А заводския REC даже тъчскриин няма. Навигира се с джойстик който много често дефектира. Добре поне че е евтин и се сменя лесно.
п.с.
Пиши лично за кабела. Ще дойде човек да го вземе. Аз един път го платих и ми върнаха парите. Втори път го платих на друг търговец, ,,, той пък и парите не ми върна.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар