Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загубих едната капачка на джантите...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Загубих едната капачка на джантите...

Миналата седмица бях оставил джипката да и погледнат едни майстори спирачките (прегледа ми костваше 350лв - нови накладки отзад, нови маркучета отпред и отзад, нова течност... и сега ще я карам на други майстори понеже след тая интервенция почна да прави някви странни номера - блокира задните гуми при съвсем леко натискане на спирачката... абе луда работа, но както и да е това е друга тема) Та майсторите явно не са ми щракнали както трябва едната капачка и съм я загубил по пътя. Много се дразня, разваля ми целия фасон на джипката!

Та въпроса ми е някое знае ли откъде мога да си купя нова, или ако някой си е загубил 3бр и има една излишна... По моргите засега не мога да намеря такива джанти

Упсс, май нямам право да публикувам снимки

Ето една друга джипка със същите: http://images01.olx.fr/ui/1/29/28/3462128_1.jpg

До: Загубих едната капачка на джантите...

Някъде в системата има регулатор на налягане. Нещото с метално топче вътре, което трябва да застане в правилно положение......... Имаш разлика в налягане между предния и задния кръг. Опитайте се да обезвъздушите още веднъж системата, би трябвало да помогне....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Загубих едната капачка на джантите...

Мда и майсторите стигнаха до извода, че тая джаджа прави някакви парчета, но тя историята е малко по-дълга... Ами айде ще разводня малко темата, ако модераторите не ме срежат .

Та значи като я взех от спирачкаджиите, които извършиха описаните по-горе операции, джипката спираше отлично. И така два три дни, след което постепенно взеха да пищят задните гуми при спиране (направо си блокираха) и така след още два дни се стигна до там, че за да не събирам погледите на всички спирах само на скорости, просто задните гуми блокираха при съвсем леко натискане на спирачката. Отидох аз пак при майсторите, оставих им колата, цял ден я гледаха, струваха и нищо не направиха, казаха че всичко по спирачките работи идеално, няма заяли цилиндърчета, абе всичко е 6 и единственото което остава да я прави тая мизерия било точно тая джага която разпределя усислието между предни и задни спирачки, точно този регулатор за който ти говориш, колега.
      Пратиха ме при майстор специалист да ми я отремонтира, отивам аз, сяда човека да прави пробно кръгче и ооо, изненада, колата спира нормално. Тръгнах си по живо по здраво, псувах цял ден щото на другия ден пътувахме до априлци и бях решил с джипката да ходим, а пък с тея странни приумици на спирачките не ми се рискува да минавам беклемето, но както и да е. Покарах я няколко дни джипката и усетих, че все пак неще не е както трябва - при по рязко натискане на спирачките (но не чак толкова рязко че да блокират гуми) гуми пак пищят и колата се суче. Отидох в едно ГТП минах на валяците и се оказа че задна лява ваобще не спира - нито на крачна нито на ръчна... Та днеска сутринта оставих джипката при баш майстора спирачкаджия да я оправя - да видим кво ще измисли...

П.С. Амааааааан от ремонти искам да си карам новата джипкаааа

Коментар

От: Загубих едната капачка на джантите...

Никой ли не си е губил капачката, бре?

Коментар

Гумаджиите не бяха затегнали болтетата на капачката на Вранглер-а и едната се загуби. Реших проблема като свалих капачката от резерванта гума, но предполагам този вариант не те устройва.

Коментар

Абе устройва ме идеално, ама на резервната гума нямам капачка... Аз ако имах нямаше да е проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X