Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 2002 проблем с трансмисията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee 2002 проблем с трансмисията

Здравейте,
    преди седмица Jeep-a ми влезе в сервизен режим и не иска да излезе. Джипа е 2.7CRD 2002г. Реших да го закарам в мерцедес да му сменят маслото на скоростната, както и да ми изчистят грешката. За жалост и след смяна на масло и филтри, грешката пак се появява. Дава грешка P 00700. След като се изтрие, изгасва MIL лампата. Давам на контакт, при което светват всички лампи на таблото и после изгасват. До тук добре... след като запаля двигателя, след 3сек. веднага светва MIL лампата и джипа влиза в сервизен режим. Това става още преди да съм включил на скорост. Когато сменяха маслото ми казаха, че са намерили някакво пърченце метал, за което имат съмнение, че е от иглен лагер.
    Чудя се дали да карам и да разглобяват кутията основно или да търся проблема в електрониката.

До: Jeep Grand Cherokee 2002 проблем с трансмисията

Прегледай и други теми свързани със същия проблем. Често явление е при 2.7 и доста дискутирано тук. Иначе проверете това- (Input or Output Speed Sensor failures often cause this code and are a common failure part on WJ Grand Cherokees).
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

от прочетеното из форума, забелязох, че при колегите проблема се явява от вереме на време или когато трансмисията превключи на скорост. При мен особеното е че непосредствено, след като запаля и се появява грешката. Как да разбера каква ми е скоростната кутия? На нея има два надписа:
      1)
      1 2002 F7
      MERCEDES-BENZ
      R 163 271 07 01
      2)
      MERCEDES-BENZ
      R 722 271 14 01
      Последно редактирано от thewizard; 16-05-10, 15:55.

Коментар

Да допълня само, че акумулаторът е сменен с нов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X