Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ABS на Гранда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ABS на Гранда

Здравейте , имам проблем с абс-а - не работи и свети лампата на таблото. При диагностиката в Балкан Стар излиза че е електронният блок , всичко друго - датчици, помпа било тествано и работи , цена на ел. блока-1300 лв. Приемчика сподели че платката била еднослойна и подлежала на ремонт , но не можа да ми покаже къде се намира този ел. блок ?!? Конкретният ми въпрос е възможно ли е това и къде се намира ел. блока? - ZJ 5.2 ' 96 г. Благодаря
    Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
    Желязото се кове докато ...се закове...

До: Проблем с ABS на Гранда

Най вероятното място е до спирачната помпа,ел.блок е прикрепен към хидравличния модулатор със винтове.При WJ е точно над левия амортесьор.При VOLVO има подобен проблем от повредени споики и се лекува.
    grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
      но не можа да ми покаже къде се намира този ел. блок ?!?
      Непосредствено зад левият фар между кутията на въздушният филтър и ламарината на калника има един модул - алуминиева кутия с голяма букса кабели. Поне при мен е така.
      LZ1RED

Коментар

В http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/index.htm в секцията за ABS пише че след 1995 ел. блока и блока на хидравликата са обединени, объркването ми идва от факта че според "капацитетите" от БС електронният блок е под арматурното табло (разглобих част от него , но не видях модул на който да пише ABS ) Ако то не е там , какво тогава са тествали ?
        Прикачени файлове
        Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
        Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
          В http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/index.htm в секцията за ABS пише че след 1995 ел. блока и блока на хидравликата са обединени, объркването ми идва от факта че според "капацитетите" от БС електронният блок е под арматурното табло (разглобих част от него , но не видях модул на който да пише ABS ) Ако то не е там , какво тогава са тествали ?
          абе най-добре провери твърденията на "капацитетите" от БС. Ако можеш намери друг такъв ел. блок, закачи го и пробвай. Ако всичко е наред, значи са познали, но имам едни съмнения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X