Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на гориво Jeep Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Leam Преглед на мнение
    Не знам дали е "свита" помпата.. отзад не пуши изобщо./само като я паля малко сиво-бял пушек/..това лошо ли е?
    Не са ми много ясни дизеловите помпите. Гледам че като ги настроиват дават рязко газ и по пушека отзаде преценят нещо ама точно как не знам. До колкото знам при рязко подаване на газ и при старт всички дизели пропушват. Щом караш бавно (според мен даже си е нормално и тази кола така трябва да се кара) разхода според мен си е реален. Със същото каране 4.7 харчи 19 градско и 11 извън.

Коментар

Re: Разход на гориво Jeep Cherokee

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Малиии,чета и не вярвам на...ушите си .Ми,то,тая кола не трябва да се кара бре... .Мойта...добре че не е такава...
      ninga_1 за твоята КИА нищо не сподели,колко харчи с 5к. капачки до Железница.

Коментар

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Наскоро купих супер запазен Cherokee 93г. 4000 бензин. Двигателя е свеж, няма помен от корозия, ходовата е О'К но ABS-а не работи грам.
          Та тази машинка ми показа разход 12,5 на дълго при скорости до 100-110/ч и около 18-19 на градско. Сега ще я "газирам" срещу 2700.00 родни левчета с BRC sequent. Това чудо съм го пробвал вече и не променя разхода. Вървежа е на 80% от бензиновия и никакви грижи около уредбата. Сметнете сами колко ви се пада този разход "в нафта" и колко повече върви 4000кубиковото шестаче от дизеляка.

Коментар

Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнение
            Наскоро купих супер запазен Cherokee 93г. 4000 бензин. Двигателя е свеж, няма помен от корозия, ходовата е О'К но ABS-а не работи грам.
            Та тази машинка ми показа разход 12,5 на дълго при скорости до 100-110/ч и около 18-19 на градско. Сега ще я "газирам" срещу 2700.00 родни левчета с BRC sequent. Това чудо съм го пробвал вече и не променя разхода. Вървежа е на 80% от бензиновия и никакви грижи около уредбата. Сметнете сами колко ви се пада този разход "в нафта" и колко повече върви 4000кубиковото шестаче от дизеляка.
            много скъпа уредба бре... 4.0 се газифицира лесно и безпроблемно. За обикновенна газова с изпарител и плочка те оправят 500 лева, за инжекцион под 2000 лева (имаме вече хора слагали на подобни по обем шестаци - парите са около 1500-1700).
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              много скъпа уредба бре... 4.0 се газифицира лесно и безпроблемно. За обикновенна газова с изпарител и плочка те оправят 500 лева, за инжекцион под 2000 лева (имаме вече хора слагали на подобни по обем шестаци - парите са около 1500-1700).

quadra, ти като всепризнат капацитет по газифицирането на Jeep-ове, я кажи метан ще търпят ли тези машинки? и ако да - обикновен или метанов инжекцион?

че аз като беджипен, хем искам да си взема голям бензинов мотор, хем ме плашат цифри от рода на 17-19/100

Коментар

Абе да си призная не съм чак такъв специалистор...Щот с метан не съм се занимавал. Иначе Гранда ми са го гледали разни метанови газаджии, казваха че може да се сложи (за типа не знам), обаче мен ме отврати малкия пробег с едно зареждане и огромните и тежки бутилки (Гранда има меко и дългоходово задно окачване), хич няма да му се отрази добре и на стойката и на дълговечността на окачването и на проходимостта, така че се отказах от идеята с метана. За мен метан има смисъл да си слага на пикап, който така или иначе е сметнат да носи товари отзад и няма да усети уредбата. Пък и при тези цени на бензина и газта икономията е 50%.... при 20 литра разход газ парично се връзват колкото 10 бензин - съвсем приемливо.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                  абе, я да спрете да ме депресирате с тези разходи - 10 -12. това разход ли е, та бил и нафта. откакто зимата дойде реално, по груби сметки съм над 20. е това е РАЗХОД .
                  Ха-ха, с тия 20/100, къде се перчиш бе?..
                  Митко, айде да не говорим за разход, за да не кажа аз... Скоро ще има една Тойота за продажба...

Коментар

пасат 1.9тди го докарва на 10/100 градско... 20/100 е нищо за бензинов джип
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      пасат 1.9тди го докарва на 10/100 градско... 20/100 е нищо за бензинов джип
                      нищо за джипа, ама за джоба...............

тя и мойта Астра 1.8 стига до 14/100 в софийските задръствания, но на дълго си е около 7/100

метана го мисля за в града - там е страшния разход, а малкия пробег не е проблем, в небезисвестния ни квартал О.К. има 2 метанстанции, май правят и трета....

бутилките не са толко тежки, около 30-35 кг. едната........ 3-4 бутилки са 100 - 120кг. едва ли ще скапят джипа а пък разхода е сладък - един колега ( на turboD брат му) сложи метан на G класата и минава 100 км. с 10 лв, де е киро на кирия с бензина 30лв/100

Коментар

100 кила в багажника си е отврат, повярвай ми като сложа две туби с вода ги усещам. Така че пак казвам, метана е за камиони, за джип пропан-бутан.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          100 кила в багажника си е отврат, повярвай ми като сложа две туби с вода ги усещам. Така че пак казвам, метана е за камиони, за джип пропан-бутан.

вярвам ти, аз още само събирам мнения и пари за жипка, така че тепърва ще има да се чудя.......

Коментар

Яро кажи де. Може и на лично.
                            Нали сме братя по разход.

Коментар

Стига разваляли колите с тази (този) - какъв род е по дяволите газ! Като не можеш да плащаш бензина, ще си вземеш дизел
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Стига разваляли колите с тази (този) - какъв род е по дяволите газ! Като не можеш да плащаш бензина, ще си вземеш дизел
                                А така. И да почнат да плащат за ремонти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X