Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам да си имаме и ние тема, кои какъв jeep има

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предлагам да си имаме и ние тема, кои какъв jeep има

Лесно на думи трудно за постигане то и аз съм за ама моята джипка на дълго се изморява примерно 200 300 километра виж некви горски пътеки ги обожава
    Д-р Марин–Dentist
    Wrangler:4.0L :))

Коментар

Не знам дали е тука мястото да отбележа, но колегите със Сузуки, Мицубиши, Опел и т.н. се накъсаха да се събират, имат си и годишни събори, а ние с Jeep се оказахме най-големите индивидуалисти..?!! Мен ми е малко тъжно от този факт..!!! Толкова ли е трудно, мама му стара...?!!!

Коментар

Аз винаги съм ЗА такава среща/събори или нещо подобно, но да сме поне 10 Jeep-a! Имало е инициативи, но само по клавиатурата...
        R 727cc BB KIT
        ZJ V8
        WK2 V6

Коментар

,,Патриот,, 2007 год. Ако някой му е навит......ПРОДАВА СЕ.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнение
            Лесно на думи трудно за постигане то и аз съм за ама моята джипка на дълго се изморява примерно 200 300 километра виж некви горски пътеки ги обожава
            Ами Докторе, вземи му на този красавец ненагледен една платформа, да му се порадваме на живо..!!

Коментар

Това е без проблем сега някаде по наблизо ще си доида с него иначе да прав си на платформа става ще организирам ка 19 юни няколко дневен преход с джипки по пирин планина и се стигне до 7 те рилски езера е ще се опитаме които желае може да се включи прехода щее доста труден почти липсва път е конска пътека ако се брои значи се минава Проучваме с едни колеги обстановката до там ще има за всички ентусиясти,камъни реки,кал, стръмни наклони и още какво ли не,ще пусна отделна тема тези дни само за това, няма значение кои с какъв джип е важното е да е там кадето сме и ние
              Д-р Марин–Dentist

Коментар

Едно "дупе" и от мен
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
                  Едно "дупе" и от мен
                  Щом ще си показваме дупетата .....

Последно редактирано от droba; 19-05-10, 20:40.
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнение
                    Това е без проблем сега някаде по наблизо ще си доида с него иначе да прав си на платформа става ще организирам ка 19 юни няколко дневен преход с джипки по пирин планина и се стигне до 7 те рилски езера е ще се опитаме които желае може да се включи прехода щее доста труден почти липсва път е конска пътека ако се брои значи се минава Проучваме с едни колеги обстановката до там ще има за всички ентусиясти,камъни реки,кал, стръмни наклони и още какво ли не,ще пусна отделна тема тези дни само за това, няма значение кои с какъв джип е важното е да е там кадето сме и ние
                    Не искам да ти чупя хатъра Док, ама Рила си е национален парк и тая работа дето сте я намислили баш до езерата вече много трудно ще се случи! Качвал съм се до там на времето от Паничище през хижа Пионерска с УАЗ, но това беше на времето... Южните склонове на Рила от към Пирин са доста стръмни и хард (обикалял съм ги с катър) и лично аз не бих си вкарал глигана (джипа) в подобно приключение! Не е подготвян за тази цел...

Коментар

ЕЕЕЕ па ако не се стигне до там палатките и супер шоу ще стане тръпката е важна трудно се стига знам но със здрави машини мисля че ще стане а и че е парк парк е верно може да доиде некои каруцар да ти вика че си паркирал на една поляна от някавки декари ама кво то БЪЛГАРИНА е на пук на всички ние пак сме там
                      Д-р Марин–Dentist

Коментар

....моя пък е червен...
                        Jeep Grand Cherokee Laredo,4L,1995

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                          Не знам дали е тука мястото да отбележа, но колегите със Сузуки, Мицубиши, Опел и т.н. се накъсаха да се събират, имат си и годишни събори, а ние с Jeep се оказахме най-големите индивидуалисти..?!! Мен ми е малко тъжно от този факт..!!! Толкова ли е трудно, мама му стара...?!!!
                          Хайде на раходка в Плана в събота /22.05.2010/. Със сузукитата, но ще има и доста други марки. Да се съберем и група с Jeep....

Срещата е в 09:30 на площада в Бистрица. Всички са добре дошли.
                          ZJ'96 5.2

Коментар

Айде и аз да се покажа...

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                            0877стоидевет215–Радослав

Коментар

От: Предлагам да си имаме и ние тема, кои какъв jeep има

@Radosl81:их арен арен!

ей гу и мойту бу

и обичайния бардак вътре при дълги пътувания
                              Последно редактирано от rustson; 25-05-10, 11:29.
                              V10

Коментар

От: Представяне на наш'те джипки!

Я го и моя - Гранд 5,2 '96 година
                                По-късно ще има и тунинг
                                Прикачени файлове
                                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X