Днес забелязах, че раздатката ми е "омаслена" в задния си край. Тъй като не съм наясно кви джаджи има в нея, ако някой знае или може да предположи, да помага. Преди известно време ми смениха веригата и течността на раздатката, което може и да е причината, но въпросът е в какво да търся проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Теч от раздатката на WJ 4.0
Свий
X
-
До: Теч от раздатката на WJ 4.0
Най-вероятно е от семерингата.
Поздрави![U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Оказа се семеринга към задния кардан. Поръчал съм го заедно с 2 литра Мопар TCL NV 247 за раздатката от "Балканстар" по 36 лв/л, въпреки че от "Вестауто" ми предложиха АTF+4 по 24 лв/л. Не съм сигурен, че ATF става за раздатка, но ако някой е пробвал, да казва.
Коментар
-
Извинете ме, че връщам темата в началото, но искам да се оплача от "Вестауто". Поръчах семеринга на задния кардан и масло за раздатката по ВИН /№ на рамата/, а те ми пращат семеринг, който не става и ATF+4, вместо Мопар TCL 247 за раздатка. Джипа - разглобен, аз - нервен, майстора - псува, таксита, куриери, губене на време... Е, кво да правя сега?! Да им тегля майни ли, да се оплача в Комисията за защита на потребителите ли или да не поръчвам повече от тях?! А кой ще защити правата ни на потребители?!
П.П. Просто размисли и страсти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от p_chankov Преглед на мнениеИзвинете ме, че връщам темата в началото, но искам да се оплача от "Вестауто". Поръчах семеринга на задния кардан и масло за раздатката по ВИН /№ на рамата/, а те ми пращат семеринг, който не става и ATF+4, вместо Мопар TCL 247 за раздатка. Джипа - разглобен, аз - нервен, майстора - псува, таксита, куриери, губене на време... Е, кво да правя сега?! Да им тегля майни ли, да се оплача в Комисията за защита на потребителите ли или да не поръчвам повече от тях?! А кой ще защити правата ни на потребители?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от p_chankov Преглед на мнениеИзвинете ме, че връщам темата в началото, но искам да се оплача от "Вестауто". Поръчах семеринга на задния кардан и масло за раздатката по ВИН /№ на рамата/, а те ми пращат семеринг, който не става и ATF+4, вместо Мопар TCL 247 за раздатка. Джипа - разглобен, аз - нервен, майстора - псува, таксита, куриери, губене на време... Е, кво да правя сега?! Да им тегля майни ли, да се оплача в Комисията за защита на потребителите ли или да не поръчвам повече от тях?! А кой ще защити правата ни на потребители?!
А относно маслото, сипвай смело. Наскоро правих скорости и съм с Mopar ATF+4 и в раздатката. До тук няма проблем. В Балканстар го дават, че е ОК /249 ми е раздатката/
Някой колеги (kinex) твърдят, че ставала "по-твърда" с това масло, но аз лично не хващам разлика при моята.ZJ'96 5.2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар