1. да извършва превоза само с предназначени за това пътни превозни средства съобразно товароносимостта, отразена в сви-детелството за регистрация;
2. преди потегляне да се убеди, че са осигурени всички условия за безопасното им превозване;
3. да затваря вратите на автобуса, тролейбуса или трамвая преди потеглянето и да не ги отваря по време на движение;
4. да постави на превозното средство отпред и отзад съответния опознаватблен знак при превозване на организирана група деца; това изискване не се отнася за пътните превозни средства от редовните линии за обществен превоз на пътници.
Чл. 137
На пътниците е забранено:
1. да застават в непосредствена близост до водача и да ограничават видимостта му; да стоят на стъпалата или на други опасни места; да отварят вратите по време на движение; да пречат на затварянето им и да се навеждат навън от превозното средство;
Най интересно ми стана, че никъде не пише дали може или не автомобила да е без врати. Търсих и разпоредба за извършване на годишен технически преглед, но не открих... за мен е абсурдно де...
Ами аз доколкото сам запознат милля че се хваштат затова че е променена констукцията на автомобила иначе нз ами вранглерите как ги карат без врати?????????
Ами аз доколкото сам запознат милля че се хваштат затова че е променена констукцията на автомобила иначе нз ами вранглерите как ги карат без врати?????????
Къде ги карат, аз не съм виждал тук да се кара без врати...
Вчера се возих на МПС без врати,единствения проблем е засиления интерес на околните .В КАТ,собственика го върнали,да монтира вратите и хардтопа,щот не щяли да му турнат номера,но на улицата никой не го закача.Имо едни синджирчета,на мястото на вратите .
Сега се движи из софия във вида от снимките .
Ситуацията клони малко към "което не е забранено е разрешено"
Карал съм Самурая си без врати и със свалено предно стъкло,спирали са ме заради уж превишена скорости са ме пускали без последствия.
По закон трябва да имаш капак над двигателя ама за врати....... . Като си стегнат с колан не би трябвало да има проблем.
Обаче "Основните изисквания за осигурямане на пасивна безопасност на автомобила (мерки за защита на хората в автомобила и около него при авария)" са:
1. Използване на безопастни колани да издържат на 22kN
2.Мека облицовка на таблото,потъващо кормилно колело,падащо огледало,специални стъкла.
3.Голяма сигурност на вратите и ключалките им. При деформиране на купето да не се самоотключват,но лесно да се отварят след това.
4.Използване на предни и задни буфери
5.Осигуряване на голяма якост и коравина на каросерията
6.Повишена противопожарна безопастност.Резервоара да е далеч от удари и зони на сблъскване.
7.Разположение и закрепване на двигателя,кардани и други възли.При удър да пропадат или да се сгъвт под купето
Май най-добре е да си направим това
или това
ако не искаме да ни спрат от движение автомобила. В гората пък може и без врати.
Не съм запознат много много смятам че може да се кара без врати но поне да има сенджир някакъв ако ни законтрят полицайте не знам това лято ще разглобя всичко което може и тка ще карам 100 %
темата е интересна и полезна но ни трябва точна информация.
Дано някой ни открехне........................
поне колко ще е глобата /акта/ не рушвета ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Чл. 178. (1) (Предишен текст на чл. 178 - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2011 г.) Наказва се с глоба от 2000 до 7000 лв.:
1. (отм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.)
2. който, без да спазва установения ред, комплектува с основни агрегати от различни модели или изменя конструкцията на моторно превозно средство;
...........
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Ако вратите се свалят без да се разглобява нищо може да се кара, ако се развиват пантите не може. Същото важи и за 3тия ред седалки, ако са на щипки може да се махат, ако са постоянно вързани не.
На Вранглера ми карам без врати, досега не съм имал проблеми. Вратите малко се различават от тези на самурая, по това че само се изваждат нагоре като обикновени врати на апартамент. Незнам дали това се води изменение на конструкцията, защото по същата логика изменение би се водило и махането на тавана ми.
Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005 http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Мисля, че ако решат полицаите могат да пишат акт за промяна конструкцията на автомобила и да го спрат от движение до отстраняване на проблема, в случая поставяне на вратите. Зависи на какъв милиционер си попаднал / ако са му гладни децата на човека, ще измисли как да вземе парички/.
Принципно не би трябвало да демонтираме вратите, но и аз го правя!
Fun and freedom go hand in hand in the Jeep® Wrangler the only 4x4 convertible with a unique, open-air design that intensifies the off-road, outdoor experience. So climb in and enjoy the one-of-a-kind sensation of top-off, windshield down+, open-air fun.
Коментар