колеги от скоро съм собственик на гранд 4.7 , имам монтиран cd чейнджър с 10 диска , но няма зареждащата касета , ако на някой му се намира такава. Или евентуално ако някой знае дали са съвместими с други марки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зареждаща касета CD changer
Свий
X
-
До: Зареждаща касета CD changer
Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнениеколеги от скоро съм собственик на гранд 4.7 , имам монтиран cd чейнджър с 10 диска , но няма зареждащата касета , ако на някой му се намира такава. Или евентуално ако някой знае дали са съвместими с други маркиgrand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
-
До: Зареждаща касета CD changer
Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнениеколеги от скоро съм собственик на гранд 4.7 , имам монтиран cd чейнджър с 10 диска , но няма зареждащата касета , ако на някой му се намира такава. Или евентуално ако някой знае дали са съвместими с други марки
Имам два чейнджъра за Jeep,ако си от София обади се да проверим кой от двата ще тръгне------------------------------------
тел. O878 9ЧЧ 999
Коментар
-
От: Зареждаща касета CD changer
При един приятел има цял ченджър 10 диска от WJ заедно с монтажната стойка.
Няма как да пробва дали работи но магазина си е вътре.
Иска му 50лв. Може да го прати с куриер.
Обади се ако те интересува. 0878_729_629
Коментар
-
От: До: Зареждаща касета CD changer
Първоначално публикуван от robi Преглед на мнениеКолегата Carburettor продаваше своя changer,но за съжаление вероятноста да заработи е малка.Моя също не работи, а мисля че почти всички на колегите не работят. Но все пак попитай Carburettor.Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеНе съм го продавал, а го подарявах - и в крайна сметка го взе колегата Ba4e Mite. Според мен не е редно да се искат пари за тоя @#!&%$!!!!
При всички положения ще ми остане една касета , която веднага ще ти я подаря.
Потрай още малко /майстора се бави и се намира далече/.
П.П.
Щях да ти пиша по-рано , но останах с впечатлението , че си си решил проблема.________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнениепроблема още не съм го решил , мислех да взимам от ebay , но там всичко е дървета, ще ти бъда благодарен ако помогнеш , прати някакви координати мерси пердварително
Помолих майстора да ми изпрати едната касета и сега е в мен.
Считай , че вече имаш касета , както вече казах подарък.________________________________________________________________________________________
Коментар
-
Не е тук мястото , но искам специално да БЛАГОДАРЯ на Митака, много точен човек!
Заради хора като теб , форума върви нагоре!!!Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнениеИскам да изкажа специални благодарности на Митака за касетката , наистина рядко точен човек
Относно благодарностите , приемам ги , но да не забравяме , че тази касета е бивша собственаст на колегата Carburettor , та на него трябва да благодариш.
Ползвай си я със здраве!________________________________________________________________________________________
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар