Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зареждаща касета CD changer

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зареждаща касета CD changer

колеги от скоро съм собственик на гранд 4.7 , имам монтиран cd чейнджър с 10 диска , но няма зареждащата касета , ако на някой му се намира такава. Или евентуално ако някой знае дали са съвместими с други марки
    Михаил Войнов 0988814423

До: Зареждаща касета CD changer

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
    колеги от скоро съм собственик на гранд 4.7 , имам монтиран cd чейнджър с 10 диска , но няма зареждащата касета , ако на някой му се намира такава. Или евентуално ако някой знае дали са съвместими с други марки
    Колегата Carburettor продаваше своя changer,но за съжаление вероятноста да заработи е малка.Моя също не работи, а мисля че почти всички на колегите не работят. Но все пак попитай Carburettor.
    grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Нова мисля, че струваше 150лв. в Джеп софия

Коментар

Имам два
        чейнджъра за Jeep,ако си от София обади се да проверим кой от двата ще тръгне
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

И защо не работят? Май моя е с 6 диска? Влиза-излиза касетата, ама CD-то не тръгва... Диагноза?

Коментар

лека настройка на главата от потенциометърчето и може да заработи
            vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
            Suzuki GSR600 98 hp
            Nissan Pathfinder 174 hp
            0878222 три 3 шест

Коментар

колеги на мен чейнджъра си ми работи перфектно, пробвал съм го с касетата на един приятел , просто за съжаление дойде без тази касетка
              Михаил Войнов 0988814423

Коментар

От: Зареждаща касета CD changer

При един приятел има цял ченджър 10 диска от WJ заедно с монтажната стойка.
                Няма как да пробва дали работи но магазина си е вътре.
                Иска му 50лв. Може да го прати с куриер.
                Обади се ако те интересува. 0878_729_629

Коментар

От: До: Зареждаща касета CD changer

Първоначално публикуван от robi Преглед на мнение
                  Колегата Carburettor продаваше своя changer,но за съжаление вероятноста да заработи е малка.Моя също не работи, а мисля че почти всички на колегите не работят. Но все пак попитай Carburettor.
                  Не съм го продавал, а го подарявах - и в крайна сметка го взе колегата Ba4e Mite. Според мен не е редно да се искат пари за тоя @#!&%$!!!!
                  ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                  Volvo XC90 D5 Executive '12
                  Volvo XC60 D5 Summum '11
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                    Не съм го продавал, а го подарявах - и в крайна сметка го взе колегата Ba4e Mite. Според мен не е редно да се искат пари за тоя @#!&%$!!!!
                    Двата чейнджъра /моят и подареният от колегата Carburettor, за което благодаря още веднъж/ , са при майстор, който се бори да направи от двата един.
                    При всички положения ще ми остане една касета , която веднага ще ти я подаря.
                    Потрай още малко /майстора се бави и се намира далече/.
                    П.П.
                    Щях да ти пиша по-рано , но останах с впечатлението , че си си решил проблема.
                    ________________________________________________________________________________________
                    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

проблема още не съм го решил , мислех да взимам от ebay , но там всичко е дървета, ще ти бъда благодарен ако помогнеш , прати някакви координати мерси пердварително
                      Михаил Войнов 0988814423

Коментар

проблема още не съм го решил , мислех да взимам от ebay , но там всичко е дървета, ще ти бъда благодарен ако помогнеш , прати някакви координати мерси пердварително
                        Звънкай на 0894772727 -Митко
                        Помолих майстора да ми изпрати едната касета и сега е в мен.
                        Считай , че вече имаш касета , както вече казах подарък.
                        ________________________________________________________________________________________

Коментар

Не е тук мястото , но искам специално да БЛАГОДАРЯ на Митака, много точен човек!
                          Заради хора като теб , форума върви нагоре!!!
                          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Искам да изкажа специални благодарности на Митака за касетката , наистина рядко точен човек
                            Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Искам да изкажа специални благодарности на Митака за касетката , наистина рядко точен човек
                              Касетата , надявам се е паснала.
                              Относно благодарностите , приемам ги , но да не забравяме , че тази касета е бивша собственаст на колегата Carburettor , та на него трябва да благодариш.
                              Ползвай си я със здраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X