някои скоро да е сменял лагер за предна главина на джип чероки 2.1 тди 91 година. интересуваме цена и откаде, за колко време може да се намери.благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лагер предна главина строшен
Свий
X
-
До: лагер предна главина строшен
Аз. Купих главина от бензинов, т.к. според мен е по-здрава. Освен това лагерът вътре е сменяем, докато на 2.1 не е.
Но: Главините имат разлика и ще ти трябва фланец 8мм, който може да се направи при всеки средностатистически стругар. Ако пак ти е чудно, пиши, ще ти пратя такъв фланец
-
Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнениенякои скоро да е сменял лагер за предна главина на джип чероки 2.1 тди 91 година. интересуваме цена и откаде, за колко време може да се намери.благодаря предварителноНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеАз. Купих главина от бензинов, т.к. според мен е по-здрава. Освен това лагерът вътре е сменяем, докато на 2.1 не е.
Но: Главините имат разлика и ще ти трябва фланец 8мм, който може да се направи при всеки средностатистически стругар. Ако пак ти е чудно, пиши, ще ти пратя такъв фланец
Коментар
-
Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнениезначи на дизела се сменя главината. утре ще видя какво ще намеря дали за бензин или дизел и тогава ще ти пиша за мострата/тоест фланеца/
Коментар
-
Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеТо на всички се сменя главината. Но на бензиновата главина можеш да й смениш лагера (струва 30-40лв), докато на дизеловата главина не можеш да й сменяш лагера и трябва да си купиш цяла нова главина (200лв). Ако мислиш за следващата смяна (т.е. ако обичаш като мен да даваш газ и сменяш главина веднъж годишно), ще избереш бензиновия вариант
Коментар
-
Днеска явно имам късмет. още в първата автоморга си намерих главина за 50лев. раздатка за 300лев. Взехги и веднага в сервиза. Обещахами за понеделник да е готов.Само да кажа че, две години карам джипа и до преди два месеца нямах никакви проблеми,от два месеца насам ме накъса.Първо гарнитура на главата,после скоростна кутия,сега и раздатката с лагера ,абе стари коли нали така
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар