Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лагер предна главина строшен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лагер предна главина строшен

някои скоро да е сменял лагер за предна главина на джип чероки 2.1 тди 91 година. интересуваме цена и откаде, за колко време може да се намери.благодаря предварително

До: лагер предна главина строшен

Аз. Купих главина от бензинов, т.к. според мен е по-здрава. Освен това лагерът вътре е сменяем, докато на 2.1 не е.
    Но: Главините имат разлика и ще ти трябва фланец 8мм, който може да се направи при всеки средностатистически стругар. Ако пак ти е чудно, пиши, ще ти пратя такъв фланец

Коментар

Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнение
      някои скоро да е сменял лагер за предна главина на джип чероки 2.1 тди 91 година. интересуваме цена и откаде, за колко време може да се намери.благодаря предварително
      180 лева нов. По спомени. Два Гранда има на части във Варна. Единия в морга посока Каменар, при Иван.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря ви за отговорите утре ще се расходя да търся.дано ми остане време.този иван преди крема ли е

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
          Аз. Купих главина от бензинов, т.к. според мен е по-здрава. Освен това лагерът вътре е сменяем, докато на 2.1 не е.
          Но: Главините имат разлика и ще ти трябва фланец 8мм, който може да се направи при всеки средностатистически стругар. Ако пак ти е чудно, пиши, ще ти пратя такъв фланец
          значи на дизела се сменя главината. утре ще видя какво ще намеря дали за бензин или дизел и тогава ще ти пиша за мострата/тоест фланеца/

Коментар

Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнение
            значи на дизела се сменя главината. утре ще видя какво ще намеря дали за бензин или дизел и тогава ще ти пиша за мострата/тоест фланеца/
            То на всички се сменя главината. Но на бензиновата главина можеш да й смениш лагера (струва 30-40лв), докато на дизеловата главина не можеш да й сменяш лагера и трябва да си купиш цяла нова главина (200лв). Ако мислиш за следващата смяна (т.е. ако обичаш като мен да даваш газ и сменяш главина веднъж годишно), ще избереш бензиновия вариант

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
              То на всички се сменя главината. Но на бензиновата главина можеш да й смениш лагера (струва 30-40лв), докато на дизеловата главина не можеш да й сменяш лагера и трябва да си купиш цяла нова главина (200лв). Ако мислиш за следващата смяна (т.е. ако обичаш като мен да даваш газ и сменяш главина веднъж годишно), ще избереш бензиновия вариант
              отивам да видя да ли имат главина в моргата

Коментар

Днеска явно имам късмет. още в първата автоморга си намерих главина за 50лев. раздатка за 300лев. Взехги и веднага в сервиза. Обещахами за понеделник да е готов.Само да кажа че, две години карам джипа и до преди два месеца нямах никакви проблеми,от два месеца насам ме накъса.Първо гарнитура на главата,после скоростна кутия,сега и раздатката с лагера ,абе стари коли нали така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X