Г. чероки 2.7 црд-2002 .Втори ден едно и също - припалва,гасне,следва въртене 2 пъти по 10 сек. след което пали.През деня до края-без проблем.В последните дни нищо не е правено по jeepa.Дайте акъл.Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee 2.7 CRD не пали
Свий
X
-
До: Grand Cherokee 2.7 CRD не пали
На мен ми звучи като, че ли смуче въздух отнякъде. Виж тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53234. Много често този двигател има проблем със засмукване на въздух от прегорелите накрайници на маркучите за обратна нафта.Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнениеГ. чероки 2.7 црд-2002 .Втори ден едно и също - припалва,гасне,следва въртене 2 пъти по 10 сек. след което пали.През деня до края-без проблем.В последните дни нищо не е правено по jeepa.Дайте акъл.Благодаря!
Има много информация във форума. Разрови малко!www.drivingoffence.co.nz
Коментар
-
Препоръки за сервиз?Благодаря!Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеПада му нафтата вероятно, я си провери дюзите, че са им болежка.Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
Симптомите са на падане на налягането в рейла.Най вероятно гумичките на помпата са за смяна.Това е ако припалва и гасне веднага.Ако въртиш по-дълго и запали,тогава е въздух в системата-причина,О пръстена на подкачващата помпа или филтъра.Огледай каде имаш овлажняване и ще откриеш причината.Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнениеГ. чероки 2.7 црд-2002 .Втори ден едно и също - припалва,гасне,следва въртене 2 пъти по 10 сек. след което пали.През деня до края-без проблем.В последните дни нищо не е правено по jeepa.Дайте акъл.Благодаря!
Ето и малко нагледно.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=86444JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Ако сутрин пали и като зегрее спира, всичкое ясно?
Коментар
-
В гаражПървоначално публикуван от angel4o Преглед на мнениеда не би случаино да го паркираш по наклон с предницата нагореGrand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
Не е от тях.При мен имаше изгорял бушон на свещите за 1-3-5 цилиндър,тоез грееше само 2-4 и палеше без проблем.Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеАми след като въртиш толкова време и чак тогава пали и при загрял двигател през деня нямаш проблеми, може някои подгревни да са заминали...
JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
2 години карах МЛ със същия двигател. Това при мен се оказа пикаеюща дюза - 700лв.
.
Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Къде ги рециклират?Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеПреди две години може и да е била 700 лв. Сега заводски рециклираните са към 450 лв. Иначе ако твойте не са тотално скапани рециклирането струва към 200 кинта.Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
Бях при Краси на Вл.Вазов 120.Дюзите са изправни.Сменихме горивен филтър и чакам утре.Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеЗа смяна на дюзи си. Не ги бави, че като се спекат нямат вадене.
Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар