Трябва ми чертеж за експедиционен багажник на wrangler,
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трябва ми чертеж за експедиционен багажник на wrangler
Свий
X
-
До: Трябва ми чертеж за експедиционен багажник на wrangler
Я се уточни какво точно имаш предвид..... Горе на пластмасения покрив? Или като правят братята хамериканци над и зад резервната гума?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Д-р Марин–Dentist
Wrangler:4.0L :))
Коментар
-
Извинявай, ама май точно Вранглер не е най-удачния избор за направа на експедиционна кола..... ОК, отзад ще пуснеш греди до броня, а отпред? Рамката на предния джам, или? Още греди до рамата? А къде ще минат? През предния капак? Някаква конструкция ще направиш, не е проблем, даже можеш да я захванеш за покрива, ама аз лично, нищо по-тежко от личния багаж, не бих сложил там......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Не ме разбра ходя за риба често и ми трябва иначе ако е на тавана закрепен дали ще издържи 100 кила има няма ,днес се качихма 2 човека на покрива да го тествам ни немръдна мисля че ако го захвана на повече точки няма да има проблем но знам ли?Д-р Марин–Dentist
Коментар
-
Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнениеНе ме разбра ходя за риба често и ми трябва иначе ако е на тавана закрепен дали ще издържи 100 кила има няма ,днес се качихма 2 човека на покрива да го тествам ни немръдна мисля че ако го захвана на повече точки няма да има проблем но знам ли?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Виждам едни рейлинги. Нищо друго...... Оригиналните рейлинги на Гранда се огъват под тежеста на един 60" ХайДжек...... Ако трябва да караш с Вранглера нещо тежко - вкарай го вътре, ако е нещо обемно - свали покрива. Това е една плажна лагерница с мощен мотор, нищо друго. Е и готина пичеловкаНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнениереиките са от сузуки джими аз ще ги махна просто така ги сложих но ще събера още ифо гледам в американ форум
ги хващат на предният джам и отзад
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
предполагам че така ще стане но може би ще има и 4 точки и на таванас гумени тампони които имат от двете страни щпилка пак да видим какво ще излезе тези дни с малко алуминиев рифел мисля че ще се получи и тръбогъб ще играеД-р Марин–Dentist
Коментар
-
Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнениетова не е ли интересно ?
ПП. Обърни внимание колко са големи "петите"...... От кой модел Вранглер е този покрив?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
това го мернах някаде по нета загледах го иначе става но незнам дали ще издържи 2 души и палатка отгоре па и нещо друго евентуално да не се напука тавана до сутриннта
трябва да обърна внимание че си взех и две пътеки и те трябва да влязат под багажника някак да не пречат и може да се хванат от двете страни с перчати гаики
ето примерен чертеж горе долу те искам да стоят под багажника и да се дърпат отзатПоследно редактирано от zaggi; 30-03-10, 22:31.Д-р Марин–Dentist
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар