Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всичко за чероки 4.7 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всичко за чероки 4.7 бензин

Здравеите колеги... Понеже сам нов (което нее оправдание) искам да разбера повече за модела гранд 4.7 99 година. Предлагат ми такъв модел леко чукнат в Германия, трябват му предна броня с маска и преден капак за очеларка не сам сигорен. Ще ви бъда много благодарен за инфо колеги вие сте на ход
    Последно редактирано от Злой; 24-03-10, 18:05.

До: Всичко за чероки 4.7 бензин

Първоначално публикуван от jorkata_4x4 Преглед на мнение
    Здравеите колеги... Понеже сам нов (което нее оправдание) искам да разбера повече за модела гранд 4.7 99 година. Предлагат ми такъв модел леко чукнат в Германия, трябват му предна броня с маска и преден капак за очеларка не сам сигорен. Ще ви бъда много благодарен за инфо колеги вие сте на ход
    Искам да разбера деиствителния разход на гориво какъв е,(заводския го знам), с газово имате ли? какво газово може да му се сложи, там разхода какъв е? Колко излиза едно обслужване на мотора и на автомата? Колко му е гражданската и годишния данък. Не е маи много по силите ми за това питам, кой части бързо му се износват? По принцип ще си го карам само по асвалт (ако остане по пътищата до тогава) на 200 хил. км е, има ли живот в него, има и теглич което мисля че не е добре.

Коментар

Искам да разбера деиствителния разход на гориво какъв е,(заводския го знам), с газово имате ли? какво газово може да му се сложи, там разхода какъв е? Колко излиза едно обслужване на мотора и на автомата? Колко му е гражданската и годишния данък. Не е маи много по силите ми за това питам, кой части бързо му се износват? По принцип ще си го карам само по асвалт (ако остане по пътищата до тогава) на 200 хил. км е, има ли живот в него, има и теглич което мисля че не е добре.
      Хайде колеги моля моля ви се пишете, да се пресъединявам ли към вас? Понеделник заминавам за Германия да го товаря ли на автовоза? Искам да карам Газарски джип V8. Части съм намерил, и има кой да го оправи.Нищо не мога да намеря конкретно за този модел във Форума

Коментар

Щом е за гъзарията - недей.

Коментар

Не ти трябва такъв.Щом питаш за разходи-много са.И данък Лукс ни гласят
          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Защо ме разкандардисвате ( отказвате), по темите загатвате за този мотор че е много хубав, защо да не си го джиткам по асвалта. За гората имам англиска нива която си върши работата без отказно. Искам само да разбера примерно годишно колко ви коства без да смятаме горивото. Консумативите на двигатела и на автомата са 500 лева с отстъпките които ползвам, за обслужването разбрах. Кажете има ли БОЛКИ този модел

Коментар

Еми щом за двигателя и скоростите си наясно - то другото е като на останалите модели. Отговорите на всичките ти въпроси ги има в този форум.

Не е евтино да се кара джип, но не е и скъпо. Зависи какво взимаш.

Коментар

Можете да заключвате темата. По добре друга марка джип да търся, никой маи нее доволен от 4.7 бензинов гранд.

Коментар

Коментар

Що ги слушаш, вземай Jeep-ката!

Коментар

Стефане здр. за сега ти си единствения който ме подкрепя, ти какво караш? Да не би да имаш гранд 4.7 много ме кефи машината дори и както е леко чукната отпред, и се чудя да я пребирам в БГ. Кажи нещо повече?

Коментар

За сега нямам,на мен лично ми харесва:
                        здрав мотор
                        хармонично работеща автоматична кутия
                        добро поведение извън пътя
                        богато оборудване
                        изгодни цени на запазени екземпляри
                        и в момента има доста части за тях -втора употреба
                        Ако искаш хубав Jeep с оборудване ,удобства и мощен мотор,за не много пари ,това е твоята кола!

А аз карам хулиганка Jeep Wrangler YJ 4000.

Поздрави! и късмет...

Коментар

Стефане здр. за сега ти си единствения който ме подкрепя, ти какво караш? Да не би да имаш гранд 4.7 много ме кефи машината дори и както е леко чукната отпред, и се чудя да я пребирам в БГ. Кажи нещо повече?
                          Ако за теб е важно някой да ти каже да го купуваш - то купувай го!

Мотивите ти за гъзария с осмака не са много сериозен аргумент за покупка на джип, но ти си решаваш.

От всички варианти на модела този си заслужава най-много. Просто трябваше да си направиш труда да поровиш из форума

Коментар

Колега, има темичка за разхода на различните 4х4. Направи си изводи от там.
                            Най-големия разход са горивата.

Иначе поддръжката на Джипа е по-ефтина от поддръжка от на Витара и л.а. Тойота Корола, но с нови части.
                            Вече 3 г. си карам джипа, тегля платформа с АТВ-та и съм много доволен от машината.

Но, това не е магистрален SUV!
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодаря ви много за вниманието което сте ми отделили... В Германия му намерих преден капак и десен калник за 150 евро, не мога да намеря предна броня с гредата зад нея и очеларка ( ПОМОГНЕТЕМИ ДА НАМЕРЯ ЧАСТИ В БГ ). Фаровете са здрави, гранда ми го дават за 1500 евро струва ли си 99 година на 190 000 километра с всички екстри за модела лимитед.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X