Re: Метод за тестване на Quadra Drive
Минаха 20 дни а не си споделил резултатите от теста.Ако си го направил и си доволен от терена и усещането сподели го.Аз лично на моето гранд чероки до сега не съм му тествал системата Qadra Draive.
Първоначално публикуван от Стефан ERA
Преглед на мнение
когато го окантариш и потеглиш напред ,всичко си е ок,незнам защо,пробвах го и на сняг/бяхме на лов/ и се наложи на заден да влезна в една стръмна пътека,широка колкото джипката и от двете страни с пясъчни насипи ,понеже беше пресен снега,пътечката започва с почти 30 градуса наклон и не съм със зимни гуми,а всесезонни мишелин синхро,винаги потегляше назад и заставаше подиагонал на единия от насипите,и макар,че повдигнатото задно колело /стъпило на по високия насим/ си зацепваше и въртеше като бясно само то,неможах да излезна на заден докато не я вкарах успоредно с четирите колела в пътя.Значи системата си работи,но когато работата опре до това да разчиташ само на едно зацепено колело,а другите са на нестабилна настилка ,неможеш да насочваш колата и само се заораваш повече.Мисля,че най голямото предимство на куадра драйв е при твърд терен./може и да бъркам/ и в друг частен случай,когато затънеш добре,и поне едно от колелата да е на твърдо ,да върти до момент,поне някое от другите да помогне да те изкара,без лебедка.Джипката на снега непрекъснато се опитваше да се върти около зацепеното колело,и затова усетиш ли,че зацепва някое от другите,наз към по лекия наклон да се извадиш от ситуацията.

Коментар