Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ или газов инжекцион.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Газ или газов инжекцион.

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
    Аз съм с обикновенна ГУ.Разхода е 200-220-250км с 56л газ(толкова е бутилката)Гърмеше при превключване бензин-газ на около1700 об/мин при тръгване.Вече превключването е на място и няма проблеми.Разлика във вървежа не усещам, 0-100 км/ч 12сек.
    Какво значи да "гърми" при превключване? Не ми се е случвало, затова питам...?

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
      Какво значи да "гърми" при превключване? Не ми се е случвало, затова питам...?
      Детонация,"гръм" при което газовете връщат през смукателните клапани и излизат през въздушвия филтър.Някой път с доста поражения.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
        Детонация,"гръм" при което газовете връщат през смукателните клапани и излизат през въздушвия филтър.Някой път с доста поражения.
        Ясно, не ми се е случвало, щото веднага щях да изхвърля газовата уредба...

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
          Ясно, не ми се е случвало, щото веднага щях да изхвърля газовата уредба...

Късметлия си, аз след няколко такива взрива (в единия случай дори с газов инжекцион) още преди много години се заклех да не се занимавам повече с газови уредби...
          ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
          Volvo XC90 D5 Executive '12
          Volvo XC60 D5 Summum '11
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

В по - добрия смисъл газов Инжекцион, разбира се

Късметлия си, аз след няколко такива взрива (в единия случай дори с газов инжекцион) още преди много години се заклех да не се занимавам повече с газови уредби...
            Бомба със закъснител, е всякъкъв вид газ!
            А, що не караш на Бензин, поради Финанси ли?

П.П Честито за Джипката.

Коментар

Ами да поради финанси. Просто знаех че единствения начин да карам колата която искам е газ. Цената и екстрите които се предлагат са страхотни и мога да си ги позволя , но разхода нямаше да мога. 20-23 на 100 просто не ми е по джоба.
              На първо време реших да сложа обикновенна газ с изпарител Рек. С две камери за мощност до 180 kw. Ако не ми хареса ще сложа газов инжекцион по натам !

Мерси за помощта на всички!!!
              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

колега според мен нещата стят така ако двигателят е карбураторен трябва да е с обикновена газ-уредба ако е инжексион с многоточково впръскване задължително с газов инжексион ако сложиш об газово това ще е много груб компромис ,няма да върви както трябва ще гърми и т н и ако искаш колата да те кефи накрая пак ще сложиш инжексия не си струва да научиш тая истина по трудния начин тъй че слагай инжексиона и то да е нов ако не можеш да си го позволиш по-добре карай на бензин
                поздрави.

Коментар

Вече 3 години карам с БСМ-ски инжекцион и нямам забележки.
                  ZJ'96 5.2

Коментар

+1 за БСМ-а много приятна уредба.
                    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                    Това е положението.

Коментар

Здравейте, пичове.Днес имах път към Фобос и питах за цена на газов инжекцион за мотори 4.0 и 5.2.Казаха ми цена за 6 цилиндровия около 1300-1400 а за осмака около 2000 лв.Това е цена с монтаж, настройка и 2 години или 100 000км гаранция, което дойде първо.Казаха също така че компютрите за такъв тип мотори ги правят по поръчка в Пловдив и отнема 7-10 дни.Ако нещо друго ви интересува кажете и мога да ида да питам утре.Надявам се инфото да е полезно за някой.
                      Поздрави.
                      Subaru Legacy 2.5
                      Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от MartiX5 Преглед на мнение
                        Здравейте, пичове.Днес имах път към Фобос и питах за цена на газов инжекцион за мотори 4.0 и 5.2.Казаха ми цена за 6 цилиндровия около 1300-1400 а за осмака около 2000 лв.Това е цена с монтаж, настройка и 2 години или 100 000км гаранция, което дойде първо.Казаха също така че компютрите за такъв тип мотори ги правят по поръчка в Пловдив и отнема 7-10 дни.Ако нещо друго ви интересува кажете и мога да ида да питам утре.Надявам се инфото да е полезно за някой.
                        Поздрави.
                        На мен ми е интересно какви изпарители и дюзи слагат на такива зверове?

Коментар

Изпарителите които имат налични, доколкото разбрах са максимум до 180 киловата, което е към 244 к.с. а сигурно и дюзите са по повече кубици.То затова и цената е такава.А съм чел че има изпълнения с по 2 изпарителя където конете са много (над 250-300).
                          Subaru Legacy 2.5
                          Suzuki GS500 E

Коментар

От: До: Газ или газов инжекцион.

Малко е стара темата, но и аз да се включа.
                            Дюзите съвсем не са нещо кой знае какво... Все пак за 4 цилиндъра се падат по сто и нещо коня.. Средно статистическа кола.
                            Компа, като цена също не е много по-скъп, но нали сме с 8 цил.. Та трябва да ни дерат кожата..
                            Иначе.. разликата в цената е още една рейка с дюзи... Но и тя не е кой знае колко при вносителите.. Така че.. Газов инжекцьон за Гранд.. максимум 200лв. над този за друга нормална кола.
                            WJ 4.7 Limited
                            0889 70 70 42

Коментар

От: Газ или газов инжекцион.

колега за съжаление нашите джипки са V, което означава два изпарителя и двойно повече електроника, от там се получава разликата а не от дюзите
                              Михаил Войнов 0988814423

Коментар

От: Газ или газов инжекцион.

Здравейте.
                                Ами, не е точно така. При ГИ е само редуктор. До необходимото налягане. Без дозиращата система. И си е един. А електронниката (компа, дето формира коефицента на импулсите към инжекторите) дали ще е за 4, 6 или 8 цилиндъра почти няма разлика в цената. Така че.. остават само дюзите, но и те не са скъпи.
                                WJ 4.7 Limited
                                0889 70 70 42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X