Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с токове на Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с токове на Чероки

Става на въпрос за Jeep Cherokee 2.5 TD 97 година.Свалях си таблото да сменям радиатора на парното,смених го, но при опит да запаля неможех да изключа имобилайзера съответно неискаше да запали.Изолирах имобилайзера като си мислех че нещата ще се оправят.В послeдствие запалих но установих че не ми работят аварийните мигачи,отгоре дето е компаса и термометара не работеше също и двигателя на място се форсира но в движение вдига до 2000 оборота и забива иначе до 2000 оборота се ускорява нормално.Може би при ремонта на радиаторчето да се е случило като монтирах арматурното табло.Ако някой се досеща за възможни проблеми и отстраняването им ще съм много благодарен колеги.
    Последно редактирано от dosseto; 15-03-10, 20:23.
    Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
    Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

До: Проблем с токове на Чероки

Ами, обратно по процедурата - разглобяване/сглобяване, и този път много внимателно.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

колега, понеже това го играя от няколко дни... проблем става незнайно защо от ключа за светлините. отразява се на всичко за мое изумление - имобилайзер, светлини в купето на таблото и т.н. има и още нещо след сглобяване на систмата трябва да не се пали веднага, а след 5-10мин. изглежда си опознава ключа или друго. проблема с имобилайзера изчезва , според мен го възстановете. проверете си и връзките по таблото все пак.
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Да благодаря за информацията,утре ще разглобявам таблото отново за да прегледам всичко

Коментар

Проблема с мощноста може да е от умната дъза. Провери куплунга аз го имах същия проблем след същата процедура.

Коментар

Проблема е отстранен,сега му дойде реда на Черока за ремонт.Свалях таблото отново за да прегледам по-обстойно буксите и куплонгите на таблото.Имаше една бяла букса дето и нямаше другарчето,но аз първият път си мислех че си е свободна за нещо друго,просто съм забравил,а и другата страна била паднала към снопа с кабелите и не се виждаше.Днес разгледах по-продължително и открих ,че едната страна на въпросната букса се забила надоло в другите кабели.Скачих букста и всичко си дойде на мястото.Върнах си и имобилайзера където бях изолирал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X