Здравейте, колеги.Джипа е на мой приятел, който в момента живее в София, но не е запознат със сервизите там, а той и хабер си няма от ДВГ и автомобили.Джипа тресе и пуши сиво отзад, а и мирише на нафта яко.Ако можете препоръчайте добър и изпробван сервиз в София да го закара утре да му го диагностицират.Колата е Черок '96г.Ако има такава тема отскоро, се извинявам че пускам тази, но аз не намерих.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с VM2.5 помогнете за сервиз
Свий
X
-
До: Проблем с VM2.5 помогнете за сервиз
Има доста читави сервизи в София, но за съжаление не знам адреси. Пиши на дядо Владо или на Vladi333. Те могат да ти помогнат или поне насочат за сервиз. Това се сещам за сега.
Ако джипа беше в Плевен лесна работа,но...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Aleyko Преглед на мнение"Балкан Стар" - кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска - 5Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Мотора на джипа е разглобен.На 3-ти цилиндър при палене има компресия 20 атм. ,а секунди по-късно пада на 7-8 атм. Това дали е износен сегмент или някаде по клапани да търсиме повредата?Главите са прави и не са спукани.Subaru Legacy 2.5
Suzuki GS500 E
Коментар
-
Първоначално публикуван от MartiX5 Преглед на мнениеМотора на джипа е разглобен.На 3-ти цилиндър при палене има компресия 20 атм. ,а секунди по-късно пада на 7-8 атм. Това дали е износен сегмент или някаде по клапани да търсиме повредата?Главите са прави и не са спукани.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
На клапаните наливахме бензин след почистването им и не протече, а в цилиндъра нафта и също количеството не намаля.Възможно ли е от нередовна смяна на масло хидравличния повдигач да е започнал да засяда в някакво положение и да не позволява на клапана да се затвори докраи?Последно редактирано от MartiX5; 12-03-10, 23:52.Subaru Legacy 2.5
Suzuki GS500 E
Коментар
-
Малко вероятно,като блокира няма компресия,чука и работи като трактор.А като загрее добре ли работеше,ако е добре,ме съмнява нагара по клапаните"стеблата".Така или иначе си го разглобил,врътни му едно ремонтче и после ще пее.Щото като загрее,цилиндъра разширява и сигментите вече не уплътняват,от там пада и компресията.Последно редактирано от Калин; 13-03-10, 01:42.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Аз имах такива проблеми. Заради пинтилъка си (при първото разглобяване)се наложи два пъти да го разглобявам. Смених хидр. повдигачи (ebay), прътове и рециклирах кобилиците (при второто). Сега всичко е ОК. Ако имаш износен повдигач започва да се износва и вала.
Коментар
-
След като мотора беше разглобен, всичко по клапаните и повдигачите беше прегледано и почистено и неможахме да открием къде е проблема го сглобиха и вече 300км проблем няма.Засега всичко е нормално.Ще видим дали няма да се скапе пак скоро.Най-много ме е яд че заради тая коруба неможахме да отидем на откриването в Трявна.Subaru Legacy 2.5
Suzuki GS500 E
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар