Колеги, набелязъл съм си един Гранд 2000г. 4.0л. автомат, раздатка Quadra-Trac II (NV247) и кутия 42RE. Ако е възможно да ми споделите някои важни особенности които трябва отметна при огледа на джипа.И как стои въпроса с монтажа на АГУ. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за Grand Cherokee WJ
Свий
X
-
От: въпрос за Grand Cherokee WJ
Ако колата ти харесва отвън и отвътре и екстрите работят - три са нещата които са най важни - двигател кутия и окачване - гледаш слушаш и караш - по шосето на скорост, извън пътя сучеш осморки и те така. Един газов инжекцион за да няма голяма разлика във вървежа и ти си човека.Успех с покупкатаJeep Grand Cherokee Limited 2.7 CRD 02/12/2004
0887589643 Който може не пита - който пита може
-
От: въпрос за Grand Cherokee WJ
Първоначално публикуван от Bergomi Преглед на мнениеУспех с покупката
Първоначално публикуван от bonev_d Преглед на мнениеизбора е добър, аз палих два пъти кутия с оффруд изпълнения съпътствани с нечовешки експлоатации наложи се след втория път да взема мерки и си купих Hard Parts от тук http://transpartsonline.com/tpfile/t...sPartsType=500 край на проблемите с кутията също така модифицирах и охлаждането с електрическоБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар