Днеска случайно попаднах на това чудо на "майстора".Подозирам ,че преди няколко месеца сменях радиатора и някой просто му е било по лесно да ги запуши ,отколкото да ги върже.Но всъщност,може и да са някакви отдушници.Споделете моля какви са и къде се връзват.Предварително Блгодарско!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Странна намеса?!?
Свий
X
-
До: Странна намеса?!?
Не съм сигурен, че тези маркучета имат нещо общо със охладителната система и сменения радиатор.... Маркуча към преливното казанче идва от друга страна.....
Проследи накъде водят....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Резервоар за вакум. Да има повече натискания на спирачката при угасен мотор. Може би.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Тези "маркучи" ходят до канистъра!!
През един електромагнитен клапан.
Идеята е следната: вакуум от смукателните тръби, клапан, канистър резевоар.
Като му дойде кефа на компа ... си задейства клапана и на практика "изсмуква" бензиновите пари от резевоара.
Не трябва цялата кола да смърди на бензин, ..... особенно лятно време.
Но като цяло ...... и така ще върви БЕЗ проблем.
Ще я кръстиш ... миризливка .....Последно редактирано от CarTest™; 26-02-10, 09:27.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Благодарско.В интерест на истината,колата не мирише въобще.Всъщност,колата има удар отдясно и явно го е помляла,затова са го и изолирали..Сега видях ,в кашона с частите един голям кръдъл топуз.Явно е това чудото на техникта.Нека така си стои.
Успех.Jeep Grand Cherokee Laredo,4L,1995
Коментар
-
Да бе да .......
Я му кажи на твоя майстор да си ги напълни с въздух и .... да си ги ....!!!!(бийп) .... ползва със здраве!
Сега по темата:
Въпросния "топуз" и изработен от пластмаса или ламарина, а вътре е пълен с активен въглен. Често отдолу има и трети отвор, за да може да се осъществява вентилация на резервоара, когато колата е в покой по-дълго време .... примерно лятото, резервоара пълен до капачката и ... така стои една седмица на паркинга в LA при температура 50 градуса .....
Ако Стефан е тук а ще ви каже, че това е дихател от противогаз и ....... няма да е далеч от истината ....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнениеИ при нас има такъв топуз. Даже са 2 от двете страни. И наистина- майсторът ни каза, че били резервоари заааа... ВЪЗДУХхубаво е човек да се посмее малко ей така
повдигало настроението
))
това е вакуум канистър. използва се за следните простотии: вакуумен дисконектор,вакуум за спирачките, вакуумното управление на клапите на парното и климатика. Предназнчението му е да събира вакуум и да поддържа всички функции даже след гасенето на двигателя...
но в никакъв случаи не резервуар за въздух под налягане
кат си го помисля ми се присмива отновопонякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнениеТова е филтъра на изпаренията от резервоара!!!затова са скрити в предната броня
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениезатова са скрити в предната броня
ВЛАДИ МЕ КЕФИ
това са вакумни резервоари. моите бяха свързани към сервото. единия ми се счупи и ми изчезнаха спирачките.сега съм с железен такъв. но се притеснявам за конденз и такива работи
По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар