Еми ще го забавя за сега карето, да се доразтропа, че трябва предни амортесьори да сменям, някакви идеи от къде да ги взема на сносни цени?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Амортисьори WJ
Свий
X
-
До: Карета за WJ?
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеЕми ще го забавя за сега карето, да се доразтропа, че трябва предни амортесьори да сменям, някакви идеи от къде да ги взема на сносни цени?
Ето чети тук
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=735Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
-
Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнениеЗадни мопарски - 80 и нещо лева. Предни 140. Затова е взел Мопар отзад и Монро отпред.Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Днес взех монро-тата като твойте за 88 лева от вест, 8 лева аванта съмТи казваш си доволен? Нали не са много твърди(нали са изцяло газови) и возията си е идеална? Утре ги слагам и ще кажа как са, отзад всичко е наред, за сега няма да пипам нищо там
R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеАбе основната идея за мопарски отзад (цената им е 87 лева) беше возията - те се водят най-меки. Което пък е лошо за отпред - затова (и заради цената) взех Монро. Те са на една цена - 92 са и предните, и задните.
Аз лично съм "за" да се кара с еднакви амове и отпред и отзад.
Коментар
-
До: Амортисьори WJ
Аз съм ЗА, да се кара с еднакви амортесьри отляво и отдясно!!! Пък за отпред и отзад не виждам голямо значение, естествено не говора за фрапираща разлика като газови Билщайн отпред и пред скапване Мопарски отзад или предни за 100 лева, задни за 400...R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Вчера смених предните(оригинални) амортесьори с Монро Матик+ и да ви кажа возията е абсолютно идентична с предишните амортесьори (маслените мопар-ки) а Монротата са изцяло газ, усеща се по стегната но без промяна в комфорта и без дразнещото тропане на поизпуснал аморт. Сега ще видим бъдещото им представяне и дълготрайни ли са...
R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Да, първо беше десния и всичко ок, след това отидохме при ABS-а и се върнахме в реалносттаИначе днес я натиснах по едни по широки завои, добре се държеше с малко недозавиване и занасяне след това, но и гумите си изиграха роля. Иначе на няколко неравности на десния завй за цариградско след моста за летището бях с около 110 и си подскокна и се метна стабилно и се зачудих дали е ок така, но в крайна сметка не са ралиджийски амортите...
R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
От: Амортисьори WJ
Здравейте колеги, да подбутна малко темата! Може ли да препоръчате най-удачните амове за 60% градско, 30% второстепенни БГ пътища (то това май спада към следващите проценти) и 10% лек оффроудец.
Също съм в голяма дилема, дали ако взема газови, клатенето (страничното) ще намалее или изобщо би ли оказало влияние това на ефекта "карам си лодката пред кемпински... то едни вълни...едно чудо"Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
Kawasaki Vulcan S ABS SE '17
LZ1FLY
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар