Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори WJ

Еми ще го забавя за сега карето, да се доразтропа, че трябва предни амортесьори да сменям, някакви идеи от къде да ги взема на сносни цени?
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

До: Карета за WJ?

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
    Еми ще го забавя за сега карето, да се доразтропа, че трябва предни амортесьори да сменям, някакви идеи от къде да ги взема на сносни цени?
    От Вест Ауто - Монро Матик Плюс по 92 лева парчето, засега (около 3 месеца и 2 000 км) никви проблеми, вози приятно.

Ето чети тук

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=735
    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
    Volvo XC90 D5 Executive '12
    Volvo XC60 D5 Summum '11
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Да, доста добре ми звучи цената, аз очаквах нещо от сорта на 200 лева парчето, но при това положение, ще взимам другата седмица, а защо не си взел мопар-ки и за отпред?
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

Задни мопарски - 80 и нещо лева. Предни 140. Затова е взел Мопар отзад и Монро отпред.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
          Задни мопарски - 80 и нещо лева. Предни 140. Затова е взел Мопар отзад и Монро отпред.
          Абе основната идея за мопарски отзад (цената им е 87 лева) беше возията - те се водят най-меки. Което пък е лошо за отпред - затова (и заради цената) взех Монро. Те са на една цена - 92 са и предните, и задните.
          Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Днес взех монро-тата като твойте за 88 лева от вест, 8 лева аванта съм Ти казваш си доволен? Нали не са много твърди(нали са изцяло газови) и возията си е идеална? Утре ги слагам и ще кажа как са, отзад всичко е наред, за сега няма да пипам нищо там
            R 727cc BB KIT
            ZJ V8
            WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
              Абе основната идея за мопарски отзад (цената им е 87 лева) беше возията - те се водят най-меки. Което пък е лошо за отпред - затова (и заради цената) взех Монро. Те са на една цена - 92 са и предните, и задните.
              Е то и предните се отразяват на возията. Като искате "пърформанс" елате да ви дам Билщайна и за една седмица да си сложите отново фабричните

Аз лично съм "за" да се кара с еднакви амове и отпред и отзад.

Коментар

До: Амортисьори WJ

Аз съм ЗА, да се кара с еднакви амортесьри отляво и отдясно!!! Пък за отпред и отзад не виждам голямо значение, естествено не говора за фрапираща разлика като газови Билщайн отпред и пред скапване Мопарски отзад или предни за 100 лева, задни за 400...
                R 727cc BB KIT
                ZJ V8
                WK2 V6

Коментар

Вчера смених предните(оригинални) амортесьори с Монро Матик+ и да ви кажа возията е абсолютно идентична с предишните амортесьори (маслените мопар-ки) а Монротата са изцяло газ, усеща се по стегната но без промяна в комфорта и без дразнещото тропане на поизпуснал аморт. Сега ще видим бъдещото им представяне и дълготрайни ли са...
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

Мопарските също са газови, но под ниско налягане. Има и масло в тях.

Коментар

[QUOTE=baha;1061541]Вчера смених предните(оригинални) амортесьори /QUOTE]

Голям зор е левия, а

Що псувни отнесе ABS-а, дето са го чучнали точно отгоре
                      Volvo XC60 D5 Summum '11

Коментар

Да, първо беше десния и всичко ок, след това отидохме при ABS-а и се върнахме в реалността Иначе днес я натиснах по едни по широки завои, добре се държеше с малко недозавиване и занасяне след това, но и гумите си изиграха роля. Иначе на няколко неравности на десния завй за цариградско след моста за летището бях с около 110 и си подскокна и се метна стабилно и се зачудих дали е ок така, но в крайна сметка не са ралиджийски амортите...
                        R 727cc BB KIT
                        ZJ V8
                        WK2 V6

Коментар

От: Амортисьори WJ

Здравейте колеги, да подбутна малко темата! Може ли да препоръчате най-удачните амове за 60% градско, 30% второстепенни БГ пътища (то това май спада към следващите проценти) и 10% лек оффроудец.

Също съм в голяма дилема, дали ако взема газови, клатенето (страничното) ще намалее или изобщо би ли оказало влияние това на ефекта "карам си лодката пред кемпински... то едни вълни...едно чудо"
                          Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
                          Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

От: Амортисьори WJ

Днес смених задни аморт. на ZJ Взех ги от рокауто ( цена няма да коментирам)Монро газови.На тези от ул.Струма кон да им го на..дума
                            Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                            Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X