Колеги, ще ми кажете ли какъв е този американски стандарт на крушките, че ги няма по нормалните магазини. А не тръпна да ходя в БС. И как седи въпроса с ксенона за тези фарове???

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Крушки за късите светлини на Гранд 2001 3.1

Свий

X
- 

До: Крушки за късите светлини на Гранд 2001 3.1

То па да знаеш на Стоп-а на Либертито какви са... Днес обикалях къде ли не. Вярно. че е недела, ама и при Голди ги нямаше. Сега ми е в жабката, утре продължавам...
 Коментар
- 

Баси, аз си купих от Вест за 24 лева парчето - и така и не я сложих, щото монтирах ксенони. Типа на крушката е HB4AПървоначално публикуван от robi Преглед на мнениеКрушки има при Скорпион около 12лв. В Балкан стар не са много по скъпи.Вземи си поне две че е приключение ако не си в голям град и изгори. 

Апропо, ксеноните се монтират буквално за 10 минути (много е лесно, нали фара се вади целия), място за баластите има колкото искаш. Светят идеално, правят хубава линия и не заслепяват.

Осветяват пътя поне два пъти по-добре - крушките, които свалих от фаровете на късите, бяха по 51 вата и светеха като свещички.Volvo XC90 D5 Inscription '16
 Volvo XC90 D5 Executive '12
 Volvo XC60 D5 Summum '11
 Alfa Romeo Spider 2.0 '90
 Коментар
- 

Колега били казал само от къде си си взел ксенона и има ли вариант за би-ксенон?Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеБаси, аз си купих от Вест за 24 лева парчето - и така и не я сложих, щото монтирах ксенони. Типа на крушката е HB4A

Апропо, ксеноните се монтират буквално за 10 минути (много е лесно, нали фара се вади целия), място за баластите има колкото искаш. Светят идеално, правят хубава линия и не заслепяват.

Осветяват пътя поне два пъти по-добре - крушките, които свалих от фаровете на късите, бяха по 51 вата и светеха като свещички.
 Коментар
- 

Всъщност може и да бъркам цената можеби бяха 22 чесно казано не съм сигурен,не вярвям да има толкова голяма разлика.Най вероятно грешката е моя.Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеБаси, аз си купих от Вест за 24 лева парчето - и така и не я сложих, щото монтирах ксенони. Типа на крушката е HB4A

Осветяват пътя поне два пъти по-добре - крушките, които свалих от фаровете на късите, бяха по 51 вата и светеха като свещички.   grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car. grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
 Коментар
- 

Оттук http://www.bktuning.net/Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнениеКолега били казал само от къде си си взел ксенона и има ли вариант за би-ксенон?

Излезе ми 110 кинта с монтажа (4300 Келвина, без никакви синкави оттенъци, чисто бяла светлина), за биксенон ще трябва да сложиш отделни крушки и на дългите (или още 110 лева).

Според мен няма смисъл, защото докато се разпалят, ще трябва отново да се върнеш на къси. Биксенон е добре за Н4, ама наште фарове са двусекционни. Пък и дългите на Гранда са достатъчно яки, за разлика от късите.Volvo XC90 D5 Inscription '16
 Volvo XC60 D5 Summum '11
 Коментар
- 

Водят се: 9006XS Standard, L0009006XS, Optional - Mopar Silverstar P09006XSSTПървоначално публикуван от walker Преглед на мнениеНякой може ли да опише какви по - точно са въпросните крушки, цокъл, марка и т.н. Може и снимка.

Иначе В Европа се водят HB4A и изглеждат така

Volvo XC90 D5 Inscription '16 Volvo XC90 D5 Inscription '16
 Volvo XC60 D5 Summum '11
 Коментар
- 

Тази става ли, защото параметрите са същите - 12V / 51W цокъл P22d ? Само не знам дали мястото позволява да се монтира.
 Има я в България в няколко варианта, представени от световноизвестен производител и са на по - ниски цени.

Коментар
- 

Абе не знам, с тия хамерикански 51 вата е умряла работа, като свещички са. Аз си реших проблема с ксенони - които с монтажа и 1 година гаранция ми струваха колкото 4 крушки от Вест Ауто. От средата на ноември ги карам и съм доволен като слон. Светят като змейове, не заслепяват насрещните, не синеят като на пернишки ГоуфПървоначално публикуван от walker Преглед на мнениеТази става ли, защото параметрите са същите - 12V / 51W цокъл P22d ? Само не знам дали мястото позволява да се монтира.
 Има я в България в няколко варианта, представени от световноизвестен производител и са на по - ниски цени. 

Апропо, резервните ксенонови крушки са по 18 лева - срещу 24 за халогенна - луда работа, ей  Volvo XC90 D5 Inscription '16 Volvo XC90 D5 Inscription '16
 Volvo XC60 D5 Summum '11
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар