Някой може ли да ми каже за какво са бутоните от дясната страна на волана на WJ "res/accel" "coast" и "cancel". До сега съм използвал левия- "on/off" и "set" но не мога да разбера какво е точната функция на тези в дясно, само знам, че пак са свързани с круз-а и отделни настройки... И за да не отварям нова тема, ще ми кажете ли какво да търся и какво дава основание на лампата "check gages" да свети всеки път докато не запаля, а всичко си е наред с тези "gages" които попринцип правят проблем. Може ли да е хванало проблема в скоростната кутия, че не включва 4-та и като мина 3500 оборота, колата почва да примигва(табло,фарове, стрелката на километража) и прекъсва и заради това да свети?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Круиз контрол на wj?
Свий
X
-
До: Круз контрол на wj?
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеНатискаш "нагоре" - +3 км/ч, "надолу" съответно минус.....
С всяко натискане на RESS/ACCEL бутона скортостта се увеличава с около 3 км/ч. или три бързи натискания = на ускорение с 10 км/час. При натискане и задържане на RESS/ACCEL бут. скоростта се увеличава до стойността и при отпускането му. Същото важи и за COAST бутона, само че за намаляване на скоростта. Ето извадки от UserManual, касаещи круиз контрол системата /Elektronic Speed Control/
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Тази лампичка е подсещаща да си преглеждаш показанията на уредите по арматурното табло преди да потеглиш. Не индикира за проблеми.Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеБлагодаря, ще ги тествам след излизането на жипа от бокса
А някакви предположения по въпроса с "check gages" лампата?Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
http://save-gery.org/bg
Коментар
-
... и затова изгасва малко след стартиране. Когато има проблем съответната лампа продължава да свети след запалване.Първоначално публикуван от dimonrb Преглед на мнениеТази лампичка е подсещаща да си преглеждаш показанията на уредите по арматурното табло преди да потеглиш. Не индикира за проблеми.
Коментар
-
Щом свети само докато запалиш и после изгасва,значи е наред всичко.Ама гледам че си писал че нещо свети,премигва и в движение.Същата лампа ли?Това може и да значи че има някакъв проблем.Писал си че и фаровете ти премигват и таблото...?Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеЗначи е ок, че свети? При вас същата работа ли е?Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
До: Круиз контрол на wj?
Това с примигването, проблема с тоците, фаровете и стрелката на километража е проблем над 3500 об/мин, заради скоростната, защото трябва да превключи 4-та и като не го прави компютъра се побурква... Надявам се след ремонта й в Маргел, утре като я взема всичко да е на 6!R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Малко стара тема, но по-добре тук да попитам, отколкото да отварям нова. Каква е минималната скорост която може да поддържа Cruise-control-а? При мен под 70 км/ч не стаботва. Става дума за WJ, 4.7.“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар
-
Някъде се споменаваше 60км/ч.Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнениеМалко стара тема, но по-добре тук да попитам, отколкото да отварям нова. Каква е минималната скорост която може да поддържа Cruise-control-а? При мен под 70 км/ч не стаботва. Става дума за WJ, 4.7.
Моя 3,1тд не може под 60.________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар