Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо аз винаги изкривявам предния кардан?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо аз винаги изкривявам предния кардан?

Първия които беше оригиналния го задрах зверски във един камък ама сега имам чувството че и втория е крив защото ми се получават вибрации на 90 км и се чудя и се мая от какво може да е .Да е каре? Да е от нещо друго ама всичко ме е сменено по предницата със ново . А не съм го удрял него да има някакви кривини по предния мост ?

До: Защо аз винаги изкривявам преднитя кардан?

Първоначално публикуван от gun Преглед на мнение
    Първия които беше оригиналния го задрах зверски във един камък ама сега имам чувството че и втория е крив защото ми се получават вибрации на 90 км и се чудя и се мая от какво може да е .Да е каре? Да е от нещо друго ама всичко ме е сменено по предницата със ново . А не съм го удрял него да има някакви кривини по предния мост ?
    След като огъна първия, ходи ли на реглаж на предница? А и провери баланса на гуми
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Защо аз винаги изкривявам преднитя кардан?

Ходил съм на реглаж на предница ама скоро не съм правил баланс на гумите.Ама голям идиот съм .Благодаря Золтан.

Коментар

До: Защо аз винаги изкривявам предния кардан?

Сега идвам от баланса и нещата се по управиха но пак има леки вибрации които мен ме дразнят.Повечето хора няма да им направя впичетление но мен ме подлудяват но имам и две леко криви гуми и може да е от това А и гумите не са ми за асвалт и може да е то това А може да е то задното двойно каре че нещо не ми харесваше още като слагах този кардан но си имам ново и ще го метна тези дни.

Коментар

Сега идвам от баланса и нещата се по управиха но пак има леки вибрации които мен ме дразнят.Повечето хора няма да им направя впичетление но мен ме подлудяват но имам и две леко криви гуми и може да е от това А и гумите не са ми за асвалт и може да е то това А може да е то задното двойно каре че нещо не ми харесваше още като слагах този кардан но си имам ново и ще го метна тези дни.
          Аз не знам как, чрез баланс, може да се изправи крива гума.
          Ако няма луфтове по предницата, смени гумите и нещата ще се оправят.

Коментар

Мите виж си демпфера.
            Поздрави!
            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Да не е прословутия "шими" ефект при тази марка.

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                Мите виж си демпфера.
                Поздрави!
                Боре дефира ми е на по малко от месец.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  Не е .Вибрациите са съвсем слаби за сега

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Шими не беше ли резонанса в който изпада цялото предно окачване при преминаване през дупки, примерно? И май нямаше пряка зависимост от скоростта като в случая......
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Имах подобни нерви с фрилендър. Всичко изброено тук приложих. Смених заден кардан, беше с белези от удряне в камъни. Вибрациите намаляха. Смених гумите с нови- огромна промяна!, почти изчезна (старите бяха изядени от дефектирало виско). Останаха едни вибрации при пълен завой. Накрая смених и висящите лагери и ми се струва, че няма вибрации. А ако е от карета, те си се проверяват и в покой и повярвай ми, ако не хлопат- и в движение няма да вибрира. (имам богат опит и със смяна на карета). Като се размисля, тези вибрации се появиха точно когато виското си е заминало, ама кой да ти каже! Ходих по баланси- лек ефект, сменях карета- почти никакъв.

Накрая си купих Гранд Чероки и ми се струва, че работата съвсем се оправи. Опитах се да му одера кардана, ама много добре са го скрили навътре пущините!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X