Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Случвало ли ви се е ... на 3.1 td?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Случвало ли ви се е ... на 3.1 td?

Днес след натискането на машината и високи обороти, ми се появи задрасканото ключе и след малко почна да мига и [Check Engine]. Още докато и бях набил газта ми направи впечатление, че прекъсна на 2- 3 пъти и се прибрах, да не ме остави някъде. Изгасих я, след това контакт- изчисти грешките и всички лампи заедно с задраскания ключ и [Check Engine] изгаснаха, обаче след като го запалих, задържа високите обороти по- дълго от обикновено и след това обтегача на ремъка започна да се чува доста повече което е следствие от прекъсването на двигателя според мен. Освен това, случвало ли ви се е, като тръгнете да спирате на светофар, вече да сте почти спряли, но колата да се тресе и да се напъва се едно не е изключила от скорост и чак няколко секунди след като сте в напълно спряло положение, да "изключи" и да си работи нормално на "D". Това кюфкане при спиране дали може да се дължи и на преблема с раздатката, от предна моя тема или..?
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

До: Случвало ли ви се е ... на 3.1 td?

На мен ми правеше същите номера като смучеше малко въздух от филтъра./горивния/
    Последно редактирано от ssspeed; 11-02-10, 05:47. Причина: допълване
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

Коментар

Няма правилно изгаряне май?
      Пробвай да смениш бензиностанцията.
      Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
      На мен ми правеше същите номера като смучеше малко въздух от филтъра./горивния/
      Ако беше от въздух щеше да пали трудно сутрин, при мен понякога се налага да подкача нафта с помпичката, но зависи и от нафтата, защото не винаги се налага ...
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
        Няма правилно изгаряне май?
        Пробвай да смениш бензиностанцията.

Ако беше от въздух щеше да пали трудно сутрин, при мен понякога се налага да подкача нафта с помпичката, но зависи и от нафтата, защото не винаги се налага ...
        Ако се налага да подкачваш гориво,освен в случаи на привършило гориво значи смуче въздух .Засмукания въздух е в различно количество при всеки отделен случаи,оттам и симптомите са различни.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
          Ако се налага да подкачваш гориво,освен в случаи на привършило гориво значи смуче въздух .Засмукания въздух е в различно количество при всеки отделен случаи,оттам и симптомите са различни.
          При мен въздуха също е малко, но и зависи от нафтата, по нова година седя 1 седмица на летището и си запали от раз без подкачване, а понякога се налага на сутринта да му припомпя малко ...
          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Добре, това за прекъсването и Check engine, ще му направя диагностика другата седмица... А за скоростите и спирането..?
            R 727cc BB KIT
            ZJ V8
            WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
              Добре, това за прекъсването и Check engine, ще му направя диагностика другата седмица... А за скоростите и спирането..?
              При мен има същия проблем при спиране,предполагам е от скоростите или може би кардан(при мен предния има разбито каре).
              grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X