Здравейте колеги.Имам си проблем с камиончето и той е че не мога да се стопля в него.Прочетох всичко за такива проблеми в обсъжданите вече теми, тоест ,перки термостати ,трабичка запушена и т н, но при мен всичко е нормално и духа само леко топло и то като загрее.Камиончето е 3.1 тд 2001 година.Ако някой се сеща нещо ще съм му много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Парното духа хладко
Свий
X
-
До: Парното духа хладко
Първоначално публикуван от sag9765 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Имам си проблем с камиончето и той е че не мога да се стопля в него.Прочетох всичко за такива проблеми в обсъжданите вече теми, тоест ,перки термостати ,трабичка запушена и т н, но при мен всичко е нормално и духа само леко топло и то като загрее.Камиончето е 3.1 тд 2001 година.Ако някой се сеща нещо ще съм му много благодарен.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
-
А моят Гранд (един добре забравен от Вас Джип, а именно този на Стефан ERA) няма грешки в климатроника(изписва 0) термостата както той го е сменял не съм отварял антифриз има на максимума загрява до чертичката преди средата и пак духа хладно. Двете врътки за температурата съм ги сложил на Hi силата е по средата че иначе духа направо бая хладно а посоката съм я сложил да духа само през централната конзола и си е СТУД. На какво се дължи нямам си и на идея вече ако има идеи казвайте, вчера се бих с една бяла мечка вътреJeep Grand Cherokee 3.1 Td 2000
Jeep Cherokee 2.5 Td L 1996
Audi Q7 3.0 TDi 08
Peugeot 306 1.8 16V 99 139dB
Коментар
-
Развалена ти е клапа по централната конзола. И вкарва студа от вън. Особено в дясно при навигатора
Имам същия проблем, лек още не съм намерил. Въпреки, че два пъти го водех на доктор......
Ако някой се сеща за добри доктори по бургаско, да свирка. Проблема се лекува с нови части в БС , но само труда струва над 200 лв , частите са към 300-400лв. Дано не бъркам[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнениеРазвалена ти е клапа по централната конзола. И вкарва студа от вън. Особено в дясно при навигатора
Имам същия проблем, лек още не съм намерил. Въпреки, че два пъти го водех на доктор......
Ако някой се сеща за добри доктори по бургаско, да свирка. Проблема се лекува с нови части в БС , но само труда струва над 200 лв , частите са към 300-400лв. Дано не бъркамJeep Grand Cherokee 3.1 Td 2000
Jeep Cherokee 2.5 Td L 1996
Audi Q7 3.0 TDi 08
Peugeot 306 1.8 16V 99 139dB
Коментар
-
При мен е чисто и просто парно, не е климатроник.Засегнатата тема по нагоре е почти изцяло за климатроник.Как да се добера до тази клапа, и мисля че е нормално в колата да влиза свеж въздух,а само при затворена циркулация да върти вътрешния въздух.При завъртане на копчето за смяна на различни позиций за отопление клапите реагират нормално,като затворя притока на външен въздух клапата затваря и започва да духа малко по топло.Но не мисля да е нормално, при отворена клапа да духа хладко.Защо при мерцедеса не може да се стои от топлина в купето, а тук да се студува, нещо не е нормално.Трябва да си изпържил колата с по 2800 оборота та да духне по топло.Би трябвало и на нормални обороти да си духа топло.
Коментар
-
Колега, погледни тази моя тема. Там е описано как продухахме радиатора на парното. Беше затлачен. След операцията е горещо!!!
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=83553JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp
Коментар
-
Първоначално публикуван от sag9765 Преглед на мнениеПри мен е чисто и просто парно.....Би трябвало и на нормални обороти да си духа топло., изчети темата на Георги (под твоя и над моя пост) и ела да го погледна
по-лошо няма да стане
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеДобре де, изчети темата на Георги (под твоя и над моя пост) и ела да го погледна
по-лошо няма да стане
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Някои има ли идея какво да сипя в радиаторчето на парното за прочистване .В момента ми е удобно да го налея и да постои щото обезглавих мотора/това е друга тема/.Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар