Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електронен каталог за резервни части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електронен каталог за резервни части

Колеги, попаднах на интересен вариант на електронен каталог /на руски език/ за всякакви резервни части за различните марки автомобили, включително и Jeep. След като се избере марката и модела на автомобила, има възможност да се видят по системи и агрегати, почти всички резервни части, както като оригинален Part. номер, така и съответстващия Part. номер на други фирми-производители. За доста от частите има снимка и могат да се видят как изглеждат /иконките в ляво, в началото на реда/, както и техн. информация за конкретния детайл. Вижте по долу как изглежда страницата за Jeep Cherokee - Liberty. Дано да е полезна тази информация и за други. Поздрави!
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

До: Електронен каталог за резервни части

Много добро +1
    Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
    http://save-gery.org/bg

Коментар

Много полезен сайт!
      Благодарим - колега!
      Поздрави!
      Любомир Бончев 0889216605
      Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Браво.
        Mitsubishi Outlander

Коментар

Здравей Алекс. Благодаря за информацията. отново си адски поелзен за всички участници тук. Правил ли си съпоставка между каталога и сменените от теб части и консумативи за достоверност?
          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Да, за някои неща погледнах. Примерно задните накладки Ferodo - FDB 1660 Part. номера съответства точно, както и формата, дадена на схемата. Предните REMSA - 0807.02 също съответстват. Въздушния филтър и масления също са както в каталога. От този каталог видях какви, и с какви размери са каретата на кардана. /Това ме заинтересува заради една обява в раздел "Продава"/. До тук всичко, което съм потърсил в каталога, съм намерил с оригиналния CHRYSLER Part. номер, както и като Part. номер на други производители.

Коментар

Здравей Алекс!Трябват ми оргиналниа номер и заместители включително и BOSCH на (Fuel injector sensor - умна дюза)за Гранд Чероки 3.1 1999-2004г. WJ-модел.Опитвах многократно но не успях да се справя с каталога.Ще съм ти много благодарен ако ги откриеш и запишеш за мен.Надявам се и на мен да помогне твоя каталог и ти разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от kdpetrov Преглед на мнение
                Здравей Алекс!Трябват ми оргиналниа номер и заместители включително и BOSCH на (Fuel injector sensor - умна дюза)за Гранд Чероки 3.1 1999-2004г. WJ-модел.Опитвах многократно но не успях да се справя с каталога.Ще съм ти много благодарен ако ги откриеш и запишеш за мен.Надявам се и на мен да помогне твоя каталог и ти разбира се.
                за умните дюзи има вариант за ремонт - доста по-рентабилно решение
                rides:
                :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                :arrow:2005 Yamaha YZ250
                :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

За съжаление в този каталог, а и въобще не успях да намеря нещо по-конкретно за 3,1 - (531 OHV) дизеловия мотор на WJ. Има само някои консумативи, като горивни, маслени и въздушни филтри. Явно и той не е пълен, особено за този мотор. Може би в някой фирмен каталог /в магазините за авточасти/ ще могат да намерят кат. номер, както и да предложат някакъв заместител. Съжалявам, че не мога да помогна с нищо. Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от kdpetrov Преглед на мнение
                    Звънни на Американ Партс ЕООД адрес: София , ул Осогово 76 телефон: 02/4962496 0877/944767
                    Пича е супер отзивчив и ще ти даде номера и ще ти направи оферта.
                    Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
                    http://save-gery.org/bg

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_28 Преглед на мнение
                      за умните дюзи има вариант за ремонт - доста по-рентабилно решение
                      Да, но има и съответния риск - може да се спука макаричката при изваждането!

Коментар

Много полезен сайт. Благодаря!
                        JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Здравей vlado 28!Дай подробности и някакви телефони за ремонт на умна дуза.Благодаря на всички.Американ партс не продават такива.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X