Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подарявам емблема JEEP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подарявам емблема JEEP

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
    Я вижте какво намерих...........http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JEEP-...Q5fAccessories
    А, аз какво:
    http://flyfisherman-bg.com/forum/vie...php?f=19&t=601

Да ни е честито!!

Коментар

"......Конкретно за една емблема - ще мине с един плик за писмо и няма да се занимаваш с митница. Лошото е, че малките пратки по-често се губят......"
      На това цената му е 21 - 22$ /под 30 лв./ Дори и да искат разпечатка /фактура или какъвото е там документа/, пак не би трябвало да се "впечатляват" чак толкоз. Ако нищо не се получи тук с "кумулираната" поръчка, може би и такава пратка чрез човек, ще е решение на проблема. Колкото до загубата на пратката, може и с някои от куриерските служби да се достави. Едва ли за малка пратка ще е чак толкова скъпо.
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

В митническата основа влиза и доставката...

Коментар

Аз отдавна замислям да направя ама немога да измисля от какъв материал.Ако някой има предложения да казва(ще има подарък-пълен комплект емблеми).
          От "неръждавейка",на ерозийна машина няма ли да стане?С двойно лепяща лепенка?
          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
            В митническата основа влиза и доставката...
            Явно ще се търси вариант за изпращане на "подарък" от USA.
            Колкото до идеята на Krelion, и на мен са ми минавали подобни идеи. Само с изрязването на емблемата обаче, няма да се получи оригиналната форма. Тя е 3D т.е. обемна и трябва още да се обработва и да се шлайфа, за да се докара що годе до необходимия вид. А това допълнително би я оскъпило, а и изисква наличието на съответната техника за обработването. И тук идва въпроса - на каква цена би стъпила една такава емблема /единични бройки/, включвайки материал, изрязване, обработка и шлайфане, + намирането на подходящ вариант за залепване, достатъчно надеждно за да не падне още на втората седмица. Иначе, ако би могло да се изработи от неръждавейка, за мен това би била идеалната емблема. Поздрави!
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
              Каква е границата /сумата/, над която вече се дължат мито и ДДС? Можеш ли да ни "просветиш" малко? Нямам опит с поръчките от ebay. Чудя се, дали е въжможно една, две бройки да се купят от човек там, в USA и после с обикновена пощенска пратка да се пратят до тук? Като гледам размера, пратката няма да е много по-голяма от по-дебел плик за писмо. Благодаря предварително за информацията!
              Честито на всички, които избраха пожарникаря

От 1 януари 2010 стойността, над която се плаща ДДС за пратки извън ЕС, е €15. Това означава, че трябва да преживеете долното за всяка покупка, по-скъпа от чифт чорапи.

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/0...la_be_mitnica/
              ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
              Volvo XC90 D5 Executive '12
              Volvo XC60 D5 Summum '11
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Незнам как е в България,но аз тук си поръчвам пратки до 200 евро от американско и направо ми ги носят на адрес пощаджиите.Даже каквото влиза през процепа на вратата направо го пускат.Ама явно у Нас пак наопаки....
                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                  Колкото до идеята на Krelion, и на мен са ми минавали подобни идеи. Само с изрязването на емблемата обаче, няма да се получи оригиналната форма. Тя е 3D т.е. обемна и трябва още да се обработва и да се шлайфа, за да се докара що годе до необходимия вид. А това допълнително би я оскъпило, а и изисква наличието на съответната техника за обработването. И тук идва въпроса - на каква цена би стъпила една такава емблема /единични бройки/, включвайки материал, изрязване, обработка и шлайфане, + намирането на подходящ вариант за залепване, достатъчно надеждно за да не падне още на втората седмица. Иначе, ако би могло да се изработи от неръждавейка, за мен това би била идеалната емблема. Поздрави!

Ами да де.....аз точно това имах превид.Машини аз имам тук ама се съмнявам че ще стане от неръждавейка.Буквата като буква не е проблем да се направи 3D ама как ще се постигне гланца???
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                  0877стоидевет215–Радослав

Коментар

С полиране,примерно.
                    Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Сашо, ако няма да се връчва на Джорджо за неговия Гранд и евентуално на Иво не му пасва цвета, може ли той да ми я докара - за моя Джийп, че нещо явно на това "J" в надписа, не му върви. Както при Джорджо, така и при мен, заглавната буква от задния капак е паднала.

(хм, оказва се, че нямам в момента по-качествени снимки откъм задната врата)
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ами да де.....аз точно това имах превид.Машини аз имам тук ама се съмнявам че ще стане от неръждавейка.Буквата като буква не е проблем да се направи 3D ама как ще се постигне гланца???
                        Гланца си е хром

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
                        С полиране,примерно.
                        Рекламните тотеми, както на Субару, така и на Пежо са направени на същия принцип. Вакуумирани плексигласи(ПВЦ-та разни, поликарбонати)
                        след това хромираната повърхност се нанася химически с отлагане май беше (скъпо е). Както се хромират метали...ама не точно-, но пак във вани се прави. Малките буквички не са вакуумирани естествено.
                        LZ1HRD

Коментар

Идвам на място и нося шише домашна хубава ракия.
                          Емблема за ракия може и мезе.
                          878511557

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Ще трябват няколко. Отчупил е J и отпред, и отзад, и на волана. Може и другаде, ама не съм гледал подробно.
                            А той иска ли я емблемата. Ако ги е махал умишлено може и да не иска нова...

ПП: Оспамихте ми тема с тия поръчки и изработки. Има тема за направа на емблеми. Пишете там

Коментар

Сашо, вчера дадох емблемата на Ники Бочев, защото мойте са жълти и не искам да става шарения.

Коментар

Добре де Защо не използвате алуминиевата полирана самозалепваща лента ? След като я залепите на буквата , само я изрязвате .А след като престои месец - два на слънце се спича и се сваля трудно , а полировката си стои . Пробвано е Евтино и Практично
                                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                                Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X