Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подарявам емблема JEEP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подарявам емблема JEEP

Тази е от Щатите. С доставката са на около 60- 70% от тукашните. И пак рядко излизат.

Коментар

Аз отдавна замислям да направя ама немога да измисля от какъв материал.Ако някой има предложения да казва(ще има подарък-пълен комплект емблеми).
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Ако емблемата е за WK и няма желаещи,ще я купя щото не е за мен,а за брат ми.Ако може разбира се.
        JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
          Аз отдавна замислям да направя ама немога да измисля от какъв материал.Ако някой има предложения да казва(ще има подарък-пълен комплект емблеми).
          Абе аз вече съм наснимал и векторизирал всички надписи, имам файловете в криви и т.н., говорил съм с няколко рекламни агенции с плотери и подобни машинарии, ама сега се търси подходящ матрЯл. Предложиха ми една идея да се изрежат от сребристо 3М фолио и после да се залеят със специална прозрачна смола (resin) и ще станат като оригиналните, ама си струва при по-голяма поръчка - над 20 бройки от всеки вид.
          ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
          Volvo XC90 D5 Executive '12
          Volvo XC60 D5 Summum '11
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Пробвай с Китайските букви,по 70ст.са.Като намеря време ще го снимам да видиш как е станало.
            JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Имаше тема за емблемите някога. Нищо не стана. Аз ще си взема оригинални. Просто събирам смелост.

Коментар

Сашо, ако още не си дал емблемата?
                Предлагам да я връчим на Джорджо с почести, за да не срами марката с това "eep"
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Я вижте какво намерих...........http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JEEP-...Q5fAccessories
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                  0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Я вижте какво намерих...........http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JEEP-...Q5fAccessories
                    Ако ще поръчваш, брой ме и мен
                    Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
                    http://save-gery.org/bg

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      Сашо, ако още не си дал емблемата?
                      Предлагам да я връчим на Джорджо с почести, за да не срами марката с това "eep"
                      Ще трябват няколко. Отчупил е J и отпред, и отзад, и на волана. Може и другаде, ама не съм гледал подробно.

Коментар

Първоначално публикуван от dimonrb Преглед на мнение
                        Ако ще поръчваш, брой ме и мен
                        А дали е възможно, да се съберем няколко желаещи, и с една поръчка да се купят няколко комплекта? Не е въпроса до парите, а до организирането на поръчката, плащането през ebay.com и доставката. Иначе съм съгласен, ако трябва да платя сам цената на цялата доставка до тук. Поздрави!
                        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                        First impression is not always true. Get inspired.
                        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

По-голямата поръчка в случая означава по-голяма митническа сума - съответно мито и ДДС и висене по митниците.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                            По-голямата поръчка в случая означава по-голяма митническа сума - съответно мито и ДДС и висене по митниците.
                            Добре де нали до 200 Евро не се обмитяват
                            Ако е така можем без проблем да вземем 7-8 емблеми.
                            Единствената пречка е, че на този артикул не ти позволява да въведеш количество по-голямо от 1.
                            Ако бъркам, моля поправете ме.
                            Ex. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
                            http://save-gery.org/bg

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                              Каква е границата /сумата/, над която вече се дължат мито и ДДС? Можеш ли да ни "просветиш" малко? Нямам опит с поръчките от ebay. Чудя се, дали е въжможно една, две бройки да се купят от човек там, в USA и после с обикновена пощенска пратка да се пратят до тук? Като гледам размера, пратката няма да е много по-голяма от по-дебел плик за писмо. Благодаря предварително за информацията!
                              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                              First impression is not always true. Get inspired.
                              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                                Каква е границата /сумата/, над която вече се дължат мито и ДДС? Можеш ли да ни "просветиш" малко? Нямам опит с поръчките от ebay. Чудя се, дали е въжможно една, две бройки да се купят от човек там, в USA и после с обикновена пощенска пратка да се пратят до тук? Като гледам размера, пратката няма да е много по-голяма от по-дебел плик за писмо. Благодаря предварително за информацията!
                                Може да се изпрати до човек. Не си спомням точно тарифата, но ако взимаш от фирма там - можеш да внесеш до 200 евро стойност без налози. Веднъш така ме прекара един пич - служител във фирмата. На товарителницата сибеше написал неговите данни за изпращач, а не на фирмата. В този случай е по-малка сумата. – наполовина мисля. И за стока със стойност 193 евра ми се наложи да вися по гишетата.

Най-хубаво е ако се разбереш с продавача (много от тях така или иначе са възприели тази тактика) да пише на товарителницата „подарък”. Ако обаче са много обемни частите, а и да не са, може да ти сложат някаква митническа стойност „по-тарифа”. Гадна работа - в общи линии от тях зависи дали ще се заядат. Затова и бягам от поръчки от САЩ. Малки неща – които влизат в плик/малка кутийка и не са тежки не ги впечатляват родните митничари. По обемните те правят луд за тях. Вече искат разпечатка от paypal-а за платената сума.

Ако ще ти го изпраща приятел – задължително да пише, че е подарък!

Конкретно за една емблема - ще мине с един плик за писмо и няма да се занимаваш с митница. Лошото е, че малките пратки по-често се губят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X