Някой кара ли със съединител "Mecarm" - италиански, че ми се налага да сменям съединитела. Феродов диск - 67лв, притискателен - 85лв за чероки 2.1. Нещо чух лоши отзиви за тази фирма, но просто нямам възможност да дам 700лв за по-скъпите марки (Sachs, luk) и затова питам да ли ще ми свършат работа тези 2 диска.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за съединител "Mecarm"
Свий
X
-
До: Мнение за съединител "Mecarm"
Първоначално публикуван от baideni Преглед на мнениеНякой кара ли със съединител "Mecarm" - италиански, че ми се налага да сменям съединитела. Феродов диск - 67лв, притискателен - 85лв за чероки 2.1. Нещо чух лоши отзиви за тази фирма, но просто нямам възможност да дам 700лв за по-скъпите марки (Sachs, luk) и затова питам да ли ще ми свършат работа тези 2 диска.) го питах и аз за тази марка и той също ми каза, че ако го купя е на моя отговорност.
Демек ми каза да не го купувам.
Питай niki_p той каква цена ще ти даде.
-
Първоначално публикуван от baideni Преглед на мнениеНякой кара ли със съединител "Mecarm" - италиански, че ми се налага да сменям съединитела. Феродов диск - 67лв, притискателен - 85лв за чероки 2.1. Нещо чух лоши отзиви за тази фирма, но просто нямам възможност да дам 700лв за по-скъпите марки (Sachs, luk) и затова питам да ли ще ми свършат работа тези 2 диска.
Както съм казвал - ако купиш нещо скъпо, не е сигурно, че ще е добро, но ако купиш нещо евтино - то със сигурност ще е боклук.
Специално за този модел съм писал цени на съединителя в темата в подфорума "купувам-продавам" - "търговски партньори".
Коментар
-
Забрави я тая марка .Преди години ми се се случи наново да свалям 2-3 току що монтирани съединителя и от тогава не и скам и да чуя за тях.Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Погледни тук:
http://www.oscaro.com/liste.asp?ID_G...SC_LEVELS=2709
това е комплект феродов/притискателен и лагер.
търгуват само във Франция, ако имаш познати и време можеш да го решиш, а най-малкото можеш да ползваш ном. номерата да потърсиш другаде.
От тук нищо, особено на тази цена дето си писал .
Тук само цените са "истински", а иначе сини валео... от менте към менте.
Смених феродов диск с BW.. /140лв/, не можа да изкара и 13х, изпаднаха му демпфащите пружини.
Не си играй да купуваш от тук нещо!
Аз пренаковах старият диск .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар