Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep 2.5 tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• jeep 2.5 tdi

Здравейте,на всички ,искам да попитам дали този мотор 2.5 тди дето го слагат на черокито е много проблемен,че съм харесал едно чероки,а това ще е първия ми джип така ,че ако може да споделите (+ и -) за този автомобил и какво да гледам като купувам,после бирата е от мен,Мерси предварително.

До: jeep 2.5 tdi

Във форума има прекалено много писано за този двигател.Прочети малко.

Коментар

До: jeep 2.5 tdi

[QUOTE..... дали този мотор 2.5 тди дето го слагат на черокито е много проблемен,че съм харесал едно чероки,а това ще е първия ми джип така ,че ако може да споделите (+ и -) за този автомобил и какво да гледам като купувам,после бирата е от мен,Мерси предварително.[/QUOTE]
      Аз не съм специалист в автомобилите и ще споделя само моето мнение за Чероки с двигател 2,5TD. Купих такъв джип преди година и полувина, защото имам вила с малко черен път и ми трябва високо проходима кола за събота и неделя. Според мен двигателят не е лош. Същият двигател се е монтира и на Форд, Алфа Ромео, Фронтера, Тойота Ландкруузер . Не съм чул да има много оплаквания. Проблемът е в начина на експлоатация - масла , начин на каране (Черокито не е състезателен автомобил, но е доста лек за джип, а двигателят е пъргав и предразполага за юркане), смяна на антифриз и охлаждане - вискомуфата (често изглежда, че работи, но ефективността и е малка). В окачването вероятността за проблеми е малка, пък и частите са сравнително евтини. Разходът му е един от най-ниските за джиповете.
      Не купувай джип докаран от Италия. Вероятността да имаш проблеми с двигателя е голяма. Търси от Германия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X