Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най после

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най после

след 3 месеца лутане десетки маистори и безброи диагнози,наи- накрая проблема е решен.а тои е, както повечето от вас знаят че каручката ми (БЕШЕ) нямаше мощност и не можеше да вдигне повече от 3000 оборота.след окончателната диагноза,че компютъра е прецаканоткрих една фирма от варна,която за моя радост отстраниха проблема само за един ден.Овериха ме че трябва само да го закача и....готово.Но нали вече нервите ми бяха изпънати до краен предел и не вярвах,докато не видях как лампичката на таплото която толкоз време ме пробождаше в окото не ИЗГАСНА,още сас самото палене.

До: наи после

Първоначално публикуван от angel4o Преглед на мнение
    след 3 месеца лутане десетки маистори и безброи диагнози,наи- накрая проблема е решен.а тои е, както повечето от вас знаят че каручката ми (БЕШЕ) нямаше мощност и не можеше да вдигне повече от 3000 оборота.след окончателната диагноза,че компютъра е прецаканоткрих една фирма от варна,която за моя радост отстраниха проблема само за един ден.Овериха ме че трябва само да го закача и....готово.Но нали вече нервите ми бяха изпънати до краен предел и не вярвах,докато не видях как лампичката на таплото която толкоз време ме пробождаше в окото не ИЗГАСНА,още сас самото палене.
    Как го отстраниха? Кажи коя е фирмата.

Коментар

смениха му саответния чип и бъгнаха процесора че от късото софтуера не го разчитали всичко това за 250лв.А ето линка на фирмата: http://softelectronic.com/contacts

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
        Как го отстраниха? Кажи коя е фирмата.
        четох че и ти си имал проблем с компа,но касно открихме решението,а зная сащо че от Бардакстар също знаят за тази фирма и дори и ползвали доста често услугите.А на нас ни цакат по 3400.

Коментар

До: Най после

Е здраве да е, сега ще имам два компа !

Коментар

До: Най после

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
            Е здраве да е, сега ще имам два компа !

охоооо пробваи с втория да му вдигнеш мощноста,като го ципосаш след,естественоно ако решиш да го ремонтираш,или ми го продаи да се пробвам аз

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X